egzamin ustny na lingwistykę na UMCS

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani lingwiści (lub kandydaci na takowych)!

*Czy wiecie, gdzie można znaleźć zestaw pytań na egzamin ustny na lingwistykę stosowaną na UMSC (o ile taki zestaw w ogóle istnieje?). Jeśli istnieje, to czy są te same pytania/zagadnienia na wszystkie języki, czy na każdy język są inne? Próbowałam to znaleźć na stronie UMCS-u, ale nie udało mi się (za słabo szukałam?). Jeżeli ktoś z Was dysponuje takim zestawem pytań (lub wie, gdzie można go znaleźć), to byłabym ogromnie wdzięczna, jeśli zechciałby się nim ze mną podzielić.

*Czy oba języki zdaje się jednego dnia? (egz. ustny)

To chyba na razie wszystko. Z góry dziękuję! :)
istnieje zestaw
masz mojego maila, napisz do mnie...

>*Czy oba języki zdaje się jednego dnia? (egz. ustny)

przeciez w ostatnim mailu ci napisalem...
owszem, napisałeś :)

ale można to było dwojako interpretować... so pardon me (\"...while I burst into the flames...\") :)))

p.s. powinni Ci płacić za każdy odpis na tym forum! :D
mail wyslany...
w takim razie raz jeszcze o egzaminach... jednego dnia zdajesz pisemny angielski, a jezeli przez ta czesc przejdziesz, to pare(2-4) dni pozniej zdajesz angielski i francuski jednego dnia w Domu Studenta Zaocznego w lublinie(ciezko tam trafic, zwlaszcza ludziom spoza lublina, wiec po pisemnym lepiej kup plan miasta i znajdz droge do tego magicznego miejsca:)
DSZ
bez przesady, chyba nie az tak trudno :)
a tak serio, to trzeba sie kierowac na CPN, a potem odbic w prawo i schodami w gore, i juz :)
I już? No, ja się cieszę, że to takie proste. Może mnie zaprowadzisz? Najlepiej spod dworca PKP :)))
Bardzo mi się podobają te wskazówki, szczególnie z tymi schodami, których na oczy nie widziałam. Ale co tam - ja sobie nie poradzę?? hahah
wiesz, tylko ze adres tego budynku to ul sowinskiego, a sowinskiego konczy sie przeciez przy glebokiej, a budynek jest daaaaaaaleko za gleboka....
mylace.. :)
chociaz moze i racja, wiesz, ja probowalem sie tam samochodem dostac... a pewnie wiesz jaki tam jest tragiczny dojazd... spacerkiem rzeczywiscie moze nie byc az tak zle:)
Mam pomysl - pojade taxowka!!!!!! :)
slick:)
:)
co sie cieszysz?:)
ze taka szprytna jestem! :P
a glowka juz nie boli?:)
ale jestes, musisz rozpowiadac na forum? :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe