WSHiG w Poznaniu

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!Czy ktoś z Was uczy sie może w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje związane z tą uczelnią. Najlepiej byłoby, jakby odezwały się osoby, które tam studiują.
Zainteresowała mnie ta szkoła, gdyż daje wiele mozliwości, uczy kilku języków, umożliwia wyjazdy na praktyki zagraniczna, jednak zastanawiam, czy wszystko wygląda tak różowo jak to jest napisane w prospekcie.
nazywa sie u nas ta szkola Wyzsza Szkola Sciemniania I Lezakowania.
slyszalam ze jest malo zajęc,placisz tylko duzo kasy, podobno duzy luz-ale nie chce sądzić na podstawie opinii.
Chyba jednak jest w tym trochę prawdy:(((((
moze jakis student WSHG udzieli Ci rzetelnej odpowiedzi.
Pozdrawiam
Studenci WSHiG odezwijcie się!!!
napisz co chcesz wiedzieć na [email]
wystarczy ze zaplacisz a nawet nie musisz chodzic na zajecia, tylko zdac egzaminy koncowe....angielsk na masakrycznym poziomie- ludzie zdajacy licencjat z angielskiego nie umieli sklecic o sobie kilku zdan- jedna nauczycielka powiedziala ze nie bedzie nawet tegosluchac i wyszla...absolutnie nie polecam tej szkoly
oczywiscie moze zdarzaja sie wyjatki...ale to z pewnoscia rzadkosc
Jeśli ktoś może też udzielić mi pare informacji o tej szkole np: ile wynosi czesne, czy trudno się dostać i czy to trudna szkoła było by mi także miło :))). Z góry dziękuje i pozdrawiam to mój adres [email]
Witam Wszystkich! Studiowałam parę lat temu w WSHiG.Jeśli ktoś wybiera sie do tej szkoly.......to proponuję inną. Z resztą szkół prywatnych w Polsce jest od groma i z dużo wyższym poziomem nauczania. Faktycznie płaci sie dużo kasy-nie chodzi tylko o czesne....a szkoła taka sobie.......no chyba,ze ktoś chce sobie poleniuchować przez cały okres studiowania. Miałam wrażenie jakbym cały czas była na wakacjach. Płacisz dużo kasy......a rektor uczelni traktuje Cię jak śmiecia (no...może nie zawsze....zależy od Jego nastroju). Potrafi wyrzucić Cię ze swojego gabinetu słowami-wypier... Jedynym plusem są praktyki zagraniczne....chociaz też..zależy gdzie....no i na jaki w końcu hotel trafisz. Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej \"szkółki\" piszcie na adres [email] wszystkie e-maile odpiszę.pozdrawiam.
kiedy skończyłaś tą szkołe
Ukonczylem te szkole.
porazka. masz racje wszystko wyglada tylko tak kolorowo. z miesiaca na miesiac dostaje sie nowe aneksy o podwyzce czesnego, dziewczyny sa wykorzystywane seksualnie na praktykach, studenci jezdza do pracy jako sila robocza a pieniazki zbiera byly rektor, bo on juz nie jest rektorem za brudne sprawy. nie polecam!
Witam:) Jetsem studentką tej szkoły tyle ze uczę się zaocznie. Nie wiem jak jest na studiach dziennych ale z tego co słyszałam nawet od wykładowców to na dziennych sobie nieżle olewają W każdym razie stwierdzili ze z nami się lepiej pracuje Niby chodzi o dojżałość. Jeśli chodzi o czesne to troche ono wynosi ale ja nie żałuje że się tu uczę bynajmniej narazie:) Z nauką jest różnie są przedmioty na które naprawde trzeba się pouczyć A nawiązując do języków no to faktycznie jest dużo możliwości Tyle że jeśłi chodzi o poziom to u mnie w grupie nie jest za dobry ale myśle że to wynika z tego że dużo jest osób po technikach które nie przykładały aż takiej uwagi do ich nauki no i potem niestety trzeba sie dostosować do grupy z programem! Jak dla mnie to poziom za niski No ale mam czas zeby uczyć sie sama:) A praktyki? Moi koledzy jadą teraz do Aanglii na rok Niektórzy do Grecji albo Irlandia i Cypr:) Myśle że to super! A dostać się tam to raczej banał:) W końcu troche kaski od nas biorą:)
Ja na zaocznych siedze w soboty i niedziele od samego rana do wieczora Czyli od 8 00 do 19 00 nawet więc dla mnie to nie tak mało:) Chyba że ktoś nie chodzi na wykłady to ma może mało;)
Mówisz o Tauberku:) jeszcze jest rektorem no i chyba nie zbyt dobrze wychowanym:) Ale olać go to nie dla niego się tam idzie:) Ale chyba przesadziłeś z tym wykorzystywaniem seksualnym na praktykach:)
Witaj Soophija21, miałabym do Ciebie kilka pytań odnośnie wshig, Twój wpis jest z dosyć dawna ale może jednak jeszcze zerkniesz na tą stronką...odezwij się proszę na [email] . pozdrawiam serdecznie:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2004

»

FCE