UR & NKJO w Rzeszowie- matura

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
Jak wyżj :) Czyli czy jest tu ktos kto wybira sie na jedna z tych dwoch uczelni? jakie macie wyniki? pozdrowienia
Ja sie wybieram na UR:)
a ja złozyłam dokumenty do Kolegium w Rzeszowie :) ale przyznam szczerze ze wolałabym dostać sie do Krakowa do NKJO przy UJ :)
a ile macie procet z matury? a tak w ogole to biora w koncu pod uwage mature ustna na uniwerku w rzeszowie? bo na stronce internetowej uczlni nie nalazlam takiej informacji...
ja miałam malutko .. 73% wiec na uniwerek chyba nie mam szans. No ale gdzieś trzeba składać:)
ja składałam do kolegium w Rzeszowie i miałam 83% ale nie wiem czy sie dostane.
Czy ktoś wie czy został przedłużony termin składania podań??
nic mi nie wiadomo o przedluzaniu tego terminu... a mieli tak zrobic? a wlasnie... odpowie mi ktos w koncu czy na UR respektuja ta ustna mature czy nie?
kto z Was jeszcze wybiera się do NKJO Rzeszów i ile mieliscie% ??
ja tez zlozylam dokumenty do NKJO w Rzeszowie i mam 82% z pisemnej i 20/20 z ustnej..
to jesteśmy w podobnej sytuacji:)ciekawe czy tyle nam wystarczy bay się dostać
No to jutro sie przekonamy :) a nie wiecie w jaki sposob zostana ogloszone te wyniki? bo ja mieszkam dosc daleko od rzeszowa i nie wiem czy bede miala mozliwosc podjechac pod tablice ogloszen :)
Również mam ten prpblem. A skąd jesteś??.z tego co miwiadomo( a tak powiedziała mojej mamie pani z sekretariatu:D)to można do nich zadzwonić 10lipca i prawdopodobnie podadzą wyniki telefonicznie tylko trzeba będzie chyba podać im swój pesel
witam ;)

Wyniki będzie można napewno uzyskać telefonicznie , bądź na stronie NKJO ....przynajmniej u mnie tak było.Trzymam kciuki za Was -ja od października zaczynam III rok....sama nie wiem kiedy to zleciało :) Tylko jeszcze praktyki w szkole przez cały wrzesień.....buuuuu ;/
słuchawka_m-i jak wrażenia po dwóch latach??:) dobrze wybrałyśmy czy raczej bys nam odrazdała??
a tak w ogole to dlaczego dopiero 10 lipca? przeciez wyniki sa juz dzis? ta pani sekretarka prosila zeby dzis nie dzwonic? dajcie znac kto sie dostal tak poza tym :)
Ogłoszenie wyników rekrutacji nastąpi PO 9 lipca 2007 r. - info ze stronki nkjo ;))
Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru....chociaż czasami czuję się w NKJO jak w liceum a nie jak na prawdziwych studiach....:)

Trzymam kciuki za WAS :)
podobno dziś miała się zebrać komisją i dlatego kazali dzwonic dopiero jutro.
aha to dlatego.. wiec dzis trzeba zadzwnic... az sie boje. a w ogole to kilka postow wczesniej pytalas skad jestem :) okolice Jasła a ty?
ja okolice siedlec. Juz są wyniki:) Dostalam sie:D
ja tez :) a ty sie wybierasz do tego kolegium czy raczej czekasz na wyniki z innej uczelni?
raczej się tutaj wybieram a ty?? w sumie czekam ejszzce na wyniki z jednej uczelni ale tam to juz nie mam raczej co liczyc ze się dostane.
ja czekam na wyniki z UR wlasnie i zobacze... jesli tam sie dostane to chyba sie zdcyduje na uniwerek.. a jesli nie to studiujemy razem :))
A tam kiedy są wyniki. Ja 14 juz ostatecznie bede wiedziała gdzie ide ale raczej tak na 99% do rzeszowa
no tam sa wyniki 19 lipca :) poczekamy, pozyjemy, zobaczymy :)
no tam sa wyniki 19 lipca :) poczekamy, pozyjemy, zobaczymy :)
no ja tez sie dostalam do nkjo rzeszow, ale moje miejsce sie zwalni bo dostalam sie tez na UMCS, a czekam jeszcze na wyniki poznan, krakow ;))

pozdrawiam ;)
91% pisemna i 100% ustna. Chcę na UR!
Wiciu-Piciu nie martw się. Raczej sie dostaniesz. W tamtym roku podobno ostatnia osoba która się dostała miała 87% wiec się łapiesz:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

« 

Egzaminy