nkjo Wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
chciałbym zapytac czy ciężko jest się dostać na rozmowe kwalifikacyjną do tego kolegium i potem już konkretnie na studia. Ile w tamtym roku trzeba było mieć z anglika pisemnego żeby sie dostać?

Pozdrawiam:))
w tamtym roku byłam na tej uczelni i jak pytałyśmy się o wynik 60 procent to babeczka mówiła, że spoko się dostanie taka osoba, teraz nie wiem jak jest ale myśle, że nie taj ciężko jest się dostać. pozdr. i życzę bycia nad kreską (:
Witam!!na rozmowe to mysle ze sie dostaniesz bo dopuszczaja do niej 200 osób.Gorzej z dostaniem sie 45 osób na dzienne!Jak masz powyzej 60 to sa szanse. Jak 50 to nie ma co sie oszukiwac nawet w nkjo jest duza konkurencja.Listy rezerwowych na uniwerku to tasiemce z niezłymi wynikami niektórzy.Ja tez tam zamierzam składac.Moja alternatywa to nkjo w opolu. juz złozylam.czekam na wyniki.
Ja miałem 82%. Jest jakaś szansa? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Od ilu punktów(łącznie z matury i rozmowy) przyjmowali w tamtym roku?

Pozdrawiam:)
No pomóżcie drodzy studenci:)))
hej wszystkim;) mam wielka nadzieje ze będę studiować w NKJO we Wrocku, jesli jest tam ktoś , kto wiąże z ta szkołą plany to zapraszam na moje gg : 2995592
Witam,
chciałam zapytać czy ktoś z Was może przeniósł się po I roku studiów na drugi do NKJO we Wrocławiu? bo ja własnie w tym roku się przenosze i czeka mnie egzamin sprawdzający wiedzę i wogóle nie wiem czego mogę się spodziewać. Jeżeli ktoś wie to proszę bardzo o pomoc!!!
czy ktos moze wie ile trzeba miec min % z matury zeby sie dostac na dzienne do nkjo? i kiedy podaja wyniki?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Ogłoszenia