UKW czy KJO(UAM) ??

Temat przeniesiony do archwium.
co wybrać filolgię angielską na ukw wbydgoszczy czy kjo, które należy do uam w Poznaniu? jaka jest Wasza opinia?
o też mam dylemat, UKW (lingw. ang-ros) czy KJO UAM. a może UMCS albo KUL ? oczywiscie filologia angielska.
Nie dostać sie nigdzie źleee, dostać sie wszędzie też źleee... :P jakby mnie chcieli w krk to bym nie miała problemu :P:D:D
mając do wyboru Bydgoszcz i Poznań, jednak zdecydowałam się na Poznań. Większe miasto, więcej możliwości. :) Mam nadzieję, że do dobry wybór. Co prawda składałam jeszcze na wydział neofilologii, ale tam nie ma jeszcze wyników...
no właśnie ja też myśle o poznaniu, nawet złożyłam już dokumenty. miało być wiadomo na 100% czy jestem przyjęta (bo narazie to jestem na 99 podobno) do piatku, piątek jutro a oni napisali nagle, że dokumanty mozna skladac do wtorku:| to ja juz nie wiem:|

aa ja mnie nie wezmą to pójde na KUL :P
Ja akurat jestem w tej pierwszej 40-stce, ale swoją drogą to trochę dziwne, że musisz składać oryginalne
dokumenty, a nie wiesz czy Cię przyjmą. Niestety mają tam trochę bałaganu.
no ja podobno jestem 49 na 48 miejsc, przynajmniej tak mi powiedziano. no ale jak teraz przedłużyli ten termin skladania dokumentów, to wyniki też beda później ??????
pewnie tak, ale najlepiej do nich zadzwonić :)
no i zadzwonilam, oni juz wysylaja listy wiec wszystko powinno byc wiadomo w przyszlym tygodniu (:|) no a na koncie to sami nie wiedzą co i kiedy napiszą ;D
takich cyrków to jeszcze na żadnej uczelni nie widziałam, a juz pare mam za sobą ;D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia