NKJO na Partyzantów

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, czy jest ktoś kto tam studiuje? może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają zajęcia, i czy na pierwszym roku jest aż tak trudno?? no i takie może dziwne pytanie ale co z w-f-em? jest cos takiego na dziennych? za wszelką pomoc bardzo dziękuję :D
zapomniałam dodać że chodzi mi o Radom... :]
słyszałam że jest tam mniej nauki (bo prywatne) niz na Starym Mieście
aha, dzięki za odp no i trzymam kciuki żebyś się dostała (?) na Stare Miasto :D powodzenia ;]
Przydało by sie wiecej info w tym wątku na temat NKJO na Partyzantów....Sam tam niedługo zaczne chodzić na dzienne..i przydały by sie jakieś bardziej szczególowe informacje o tej szkole....Może odnoście zajęć..?..Wogóle to Ty Słońce..też tam bedziesz chodzić?;>
oczywiście ;P nie wiem co prawda za bardzo co tam będzie się działo, jakie będą tam zajęcia i jacy wykładowcy ale mam nadzieje że będzie wesoło... kto jeszcze w tym roku na dzienne na Partyzantów?? przydałoby się jakieś normalne forum...
no hej ludzie;) tak sie sklada ze chyba dolacze do waszego grona na partyzantow:) bo raczej na rynek sie nie dostane niestety... moze bysmy sobie pogadali troche??:) zachecam do rozmowy i pozdrawiam;)
widzę że coraz więcej nas :] co do rozmowy jestem jak najbardziej za ;D i myślę że jak już wróciłam to będę miała więcej czasu na to :]
a to co Slonce?? nie probujesz na stare miasto?? ja sie przewalilam z ustna; myslalam, ze mi sie nie przyda a tu masz.... i zdawalam podst, wiec watpie,ze mi sie uda... A moge wiedziec z ktorego liceum jestes??? moze z tego samego jestesmy:) hehe ja z IV. Dlaczego akurat kolegium przy Partyzantow?? (sorka z gory za brak polskich znakow, ale cos mi sie powalilo i nie moge ich uzywac;(( )
ja jestem z V LO... dlaczego akurat tam? czysty przypadek... i dziwna przygoda ;] na stare miasto nie próbuje bo jakoś nie mam ochoty tam iść, niby wszyscy mówią że to najlepsze kolegium i w ogóle, ale okolica jakoś mnie odrzuca ;P, poza tym słyszałam że na partyzantów są ci sami wykładowcy więc luz ;] a z maturą u mnie nie miałam problemów bo od początku wiedziałam że będę zdawała tylko rozszerzoną żeby mieć możliwość większego wyboru...
Hej.Ja właśnie skończyłam to kolegium,nareszcie ogólnie mówiąc jest ok.miło wspominam te3 lata.najgorzej jest na obronie licencjatu.Wykładowcy w wiekszości są ci sami co na Starym Mieście,zmorą studentów jest literatura i historia krajów anglojęzycznych(ale to na 2 i 3 roku).
rozumiem.... no ja slyszalam rozne opinie na temat tego kolegium ale coz.... trzeba sprawdzic samemu;) jedni sa zadowoleni, inni nie... ale tak jest z kazda szkola... znam paru ludzi z V LO;) a Ty Slonce jestes z Radomia??
z Radomia jak najbardziej... chociaż nie wiem czy jest się z czego cieszyć i czym chwalić ;P a Ty Kamcia też z Radomia?? kogo znasz z Traugutta? może przejdziemy na maile bo nie sądzę żeby to było najodpowiedniejsze miejsce do takich rozmów, bo zaraz znajdzie się ktoś nadgorliwy i powie że to forum o tym kolegium a nie miejsce na pogaduszki, chociaż mnie osobiście to nie przeszkadza :D ale jak coś to pisz na [email]
Fajnie że odezwał się ktoś kto tam chodził, może jeszcze jakieś dobre rady? kogo lepiej unikać? ;P
Temat przeniesiony do archwium.