termin egzaminu na lingwistykę na UAM

Temat przeniesiony do archwium.
cześć
proszę o pomoc ludzi, którzy zdawali w zeszłym roku, lub też zdają teraz i są dobrze zorientowani. W informatorze jest napisane, że termin egzaminu to \"od 28 czerwca\", natomiast na stronie AMU można znaleźć informację, że egz. odbywa się 28 czerwca (czy to znaczy, że trwa tylko jeden dzień?). Bardzo mi zależy, żeby wiedzieć, jak jest w rzeczywistości. Proszę o pomoc !!!
hello ? Nie wierzę, że nikt się nie orientuje :)
Nie sądzę. Nie wiem, jak jest akurat w wypadku lingwistyki, ale przypuszczam, że to taka sama sytuacja jak z etnolingwistyką, na którą zdaję. Na stronie przy etno podany jest również 28 czerwca, zaś na drzwiach otwartych mówili nam wyraźnie, że 28 czerwca to tylko początek egzaminu - pytają do skutku, liczba dni zależna od liczby kandydatów :). A jeśli chcesz wiedzieć na 100%, pozostaje chwycić za słuchawkę i wykręcić numer Katedry Glottodydaktyki (czy jak to tam się zwie).
egzamin na UAM na filologie angielska jest 28 czerwca... a ustnych w tym roku nie ma! !
a moze po prostu nie doczytaliście i chodzi o to że egzamin jest na ULICY 28 czerwca?:)) sprawdźcie lepiej!:)) pozdrawiam (i powodzenia;)
hehe, już wiem wszystko, egzam zaczyna się 28., ale trwa kilka dni (alfabetycznie)
konika jak opracowywalas tematy? w jaki sposob sie przygotowywalas?? jak myslisz na jakim poziomie zaawansowania powinien byc jezyk zeby miec szanse dostac sie tam?
hehe, użycie czasu przeszłego słowa \"opracowywać\" jest trochę nie na miejscu :) Ciągle w tym siedzę, chociaż mam trochę łatwiej, bo zdawałam rozszerzoną maturę z niemca i sopro tematów się powtarza. Odpowiedzi na tematy mam wypunttowane, nie pisałam pełnymi zdaniami, bo i tak by mi się coś pomieszało. Nie wiem, jak dobrym trzeba być, ale ja jestem z niemca mniej więcej Mittelstufe a z angielskiego skończyłam właśnie kurs na CAE
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

CAE - sesja letnia 2004