język biznesu !!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś coś wie o kierunku jakim jest język biznesu?? pozdro;-)
ja wiem!!!!!ale tylko o jezyku biznesu w Opolu bo tam skladalam papiery.kierunek bardzo fajny i wydaje sie mi ze przyszlosciowy.uczysz sie tam dwoch j.obcych:angielski lub niemiecki(do wyboru) i rosyjski(moze byc od podstaw).oprocz tgeo masz takie przedmioty jak np.podstawy zarzadzania, prawo gospodarcze,pilotaz i turystyka,cos tam o geografi i histori Rosji i taki tam rozne.....mozesz wejsc na strone Instytutu Filologi Wschodnioslowianskiej na uniwerku w Opolu to tam masz szczegolowo wszystko opisane:)))))a czemu interesuje Cie ten kierunek???zlozylas tam gdzies papaiery??pzdr:))
hej!! no właśnie złozyłam papiery do Opola ;-) też wydaje mi się kierunek bardzo interesujący i przyszłościowy ma dość interesującą siatke zajęć nie jesteśmy na tym kierunku ograniczni (geografia zarządzanie, turystyka, ekonomia) bardzo rozłożone przedmioty!! na stronkach opola byłam i wiem wszystko tzn. co tam pisze ale chciałam sie dowiedzieć np. czego można się spodziewac na examie w informatorze są tylko 3 pytania!! i ogólnie jakieś ciekawe informacje chciałam sie dowiedzieć !! no to pozdro;-) do zobaczenia na wstępnych ;-) i żebyśmy się spotkały w pażdzierniku;-)
eno to ty w koncu do Opola yes czy do Opola niet :) ??
Witam Was wszystkich! Moze ktos mi powie jaki byl próg na jezyk rosyjski? Ile osob bylo na jedno miejsce i jaki wynik z matury dalby miejsce na tym kierunku? Prosze Was wszystkich o jaknajwiecej info na temat tego kierunku;*

« 

Szkoły językowe

»

Szkoły językowe