Jak tam wrazenia po examinie na U.Wroclawskim?;)

Temat przeniesiony do archwium.
Interesuja mnie wasze wrazenia odnosnie dzisijejszego examinu na Uniwerystecie Wroclawskim:) A tak w ogole czy ktos z was wie jak wygaldaja ustne?Zwlaszcza z polskiego?:)
ustny polski - jedno pytanie z gramatyki i analiza tesktu
ustny angol - losujesz temat, ddo tego czasem obrazek, czasem ulozyc trzeba zdanie z podanym przez egzaminatorow slowem - na angielskim moga zapytac o wszystko
ych...mam jakieś złe przeczucie co do tego ustnego. wolę pisemne egzaminy!
kiedy macie ustne?
to tak jak ja..nienawidze ustnych;/ usnte jutro mam zle przeczucia zwalszcza co do polskiego...nie wiem czy moja wiedza starczy i w ogole ten wiersz-przeciez to masakra....
Ja jutro mam ustny na niderlandzkiej - to dopiero masakra, bo tam oprócz gramatyki i wiersza jest jeszcze teoria i historia literatury :(
Ustny na anglistykę mam w sobotę... :/
Brr... boję się ;((

Życzę powodzenia i dajcie znać, jak poszło.
Pozdrawiam
ja mam ustny na niderlandzka w sobote :/ nie wiem jak to bedzie...
No no Wroclawskim dali czadu. Musze powiedziec ze nie byl latwy ten test. A ustne, ktore mam w sobote mnie przerazaja. Generalnie pol biedy z tym angielskim. boje sie poslkiego. CZy mozecie mi powiedziec DOKLADNIE jak to moze wygladac??? bede wdzieczna
Powodzenia wszystkim. Szczegolnie grupie 8 w sobote. brrr:) anglistyka.
Analiza tekstu - czyli??? Tekst i pytania? Dotyczace tresci czy tez formy ? Kurde boje sie tego
Też jesteś w tej grupie? No to stresujemy się razem ;]
no ja juz po... i nie zdalam, co zabawne po 8 miesiacach pobytu w angli i uczeszczaniu na kurs proficiency na angielskim ustnym poleglam, polski to ptanie o wiersz, ja mialam staffa \"wieprz\" bylo jaki tro program, o srodki stylistyczne itp oraz mialam jezyk polski wsrod innych jezykow
z anglika to bylo czy konbiety sa niesprawiedliwie traktowane jesli chodzi o prace, fakt, nie bylo to moje najlepsze wystapienie w zyciu... opisalam obrazek na targu, obrazek poszedl mi lepiej, bylam w grupie drugiej i koles siedzacy w komisji byl wredny bardzo tzn patrzyl sie na mnei tak \"no co Ty nie powiesz\" z mojej grupy i z grupy pierwszej zdalo po 6 osob
aha ktos mial pytanie o autorow slownikow ;)
powodzenia wam zycze
Hello ja też mam ustny w sobotę i również się bardzo stresuje - jestem w grupie 18 - oja, b.l.u.e.e.y.e.d macie moze gg??? To byśmy pogadali o tych egzaminach. Grupa 18 będzie the best!!! I\'ll keep my fingers crossed for that!
moge wam zyczyc powodzenia..mnie sie nie udalo:) bardzo ciezko jest z kadej grupy przechodzi kolo 3 czy 4 osob....pozornie wydaje sie angielski prosty a jednak wiele osob go oblewa..na to uczulam jestem troche zawiedziona no ale trudno sie mowi
... ( wymęczona b.l.u.e.e.y.e.d. powraca po egzaminie z niderlandzkiej)owszem, mam gg - 3362242, ale chyba mam też już alergię na dźwięk/widok słów \"egzamin - studia\" :P... Jednak, gdybym mogła się na coś przydać - pisz. Powodzenia w sobotę... ( będą dwie \"the best grupy\" - 8 & 18 :P)
No juz po i ....zdalam:) Co nie swiadczy jeszcze o tym ze sie dostalam. Ach zobaczymy.
i to jest w tym właśnie najgorsze! ja tez zdałam, ale czy zdałam, to już nie jest takie pewne. :(
skad wiecie ze zdaliscie??gdzie mozna uzyskac taka informacje??bylam w grupie 17.sama nie wiem co myslec o tym wszystkim.angielski poszedl mi w miare dobrze,chociaz gdy wylosowalam temat speechu bylam przerazona-health system in poland.gorzej z polskim,nie przypadlam do gustu panu egzaminatorowi ktory za wszelka cene chcial pokazac swoja wyzszosc intelektualna nade mna nieustannie popraiwajac moje wypowiedzi ale coz...that\'s the way the cookie crumbles :))))
hmm potrzebuje informacji z wyzszej szkole prywantej ze specjalosniocia filologia angielska we Wrocku na ulicy Sienkiewiacz?:) trzeba chwtyac sie wszystkiego dlatego pytam... a kierunek jest naprawde niezly.Moze ktos z was tam studiuje?cche studiwaoc? ma kolege ktory tam studiuje?stoje przed powaznym dylematem...
Hej.Mam do Was ogromna prosbe, czy moglibyscie przeslac mi na meila dowolny obrazek,najlepiej opisujacy jakas czynnosc wykonywana przez dziecko lub kogos innego,z opisem po angielsku na meila? Moj e-mail: [email] z gory dziekuje
>Hej.Mam do Was ogromna prosbe, czy moglibyscie przeslac mi na meila
>dowolny obrazek,najlepiej opisujacy jakas czynnosc wykonywana przez
>dziecko lub kogos innego,z opisem po angielsku na meila? Moj e-mail:
[email] z gory dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Szkoły językowe