przyklady prac licencjackich na necie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Przeglądam to forum od czasu do czasu a dziś sama mam pytanie. Czy spotkaliście się na jakichś stronach internetowych z napisanymi już przez kogoś pracami licencjackimi? A jeśli tak to jakie to strony? Piszę pracę z literatury angielskiej i mimo, że wybrałam już temat to trudno mi zrobić plan takiej pracy. Co powinno być w pierwszym, drugim rozdziale? Ile zrobić rozdziałów.

Bardzo proszę o odpowiedz jesli ktos zna strony z jakimis pracami??
///dabbek
Ja tez pisalam prace z lit. ang. Mysle ze to co powinno sie znalezc pracy powie Ci promotor. U mnie to bylo tak ze jak pisalo sie prace na podst. lektury powiedzmy Duma i Uprzedzenie to w pierwszym rozdziale ogolnie zyciorys Jane Austen, w drugim juz konkretnie to co masz w temacie np. jesli piszesz o milosci to jak to wygladalo , przyklady itp. No a w trzecim mozna podac kolejna pare i opisac milosc ktora ich laczyla. Potem jeszcze streszczenie, bibliogafia. Jesli ktos mial temat z poezji to podobnie pierwszy rozdzial zyciorys, drugi analiza wiersza i trzeci, drugi wiersz. Wszystko zalezy od tego jakie sa wymagania u Ciebie na uczelni i jaki masz konkretnie temat. Tak jak mowie, promotor powinien Ci udzielic wskazowek bo moze wymaga zupelnie czegos innego niz ja napisalam. Nie spotkalam sie ze stronami gdzie sa gotowe prace licencjackie. Zycze powodzenia w pisaniu,pozdrawiam! :)

»

Pomoc językowa - tłumaczenia