TWP Kraków- dzienne

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!Złozylam dokumenty do twp na tryb dzienny i chcialabym prosic studiujacych juz na kolegium o informacje dotyczace harmonogramu zajec.Dużo macie godzin dziennie??Starcza wam czasu na rozrywke wogole?:P
Z góry dzieki i pozdrawiam:)
hej.
zajęcia zaczynają się zazwyczaj o 8.30 i trwają do 11.45, 13.30 albo 15.15. czyli są to 2,3 lub 4 zajęcia. więc kończąc nawet o 15.15 czasu jest dużo. okienek starają sie nie robić. patrząc na plan zajęc ludzi z innych uczelni, którzy mają wszystko rozwalone po całym dniu z wielkimi przerwami stwierdzam, że pod tym względem jest super. na rozrywke zawsze jest czas :D czasm tylko cięzko wstac na 8.30 :/ ale wstać to jeszcze nic... przyjśc i mysleć to jest sztuka :D pzdr.
Dzieki wielkie za odpowiedz:)ee to widze ze luzik z tymi zajeciami:)bardzo mnie to cieszy:P pozdrawiam!
No to nie długo zaczyna się kolejny rok akademicki i stąd moja prośba do wszystkich studiujących - proszę o rady wszelkie opinie o TWP zarówno pozytywne jak i negatywne :)
A ja mam inne pytanie: czy po pierwszym półroczu są jakieś oceny końcowe z danego przedmiotu czy tylko wpis: ZAL.
Czy w drugim półroczu równieżnie nie ma egzaminów końcowych? Pytam,gdyż interesuje mnie czy po pierwszym roku są już poprawki(np.z pnja) czy jest w miarę spokojnie.
BARDZO LICZĘ NA WASZĄ POMOC!!!!
POZDRAWIAM!
po pierwszym półroczu jest tylko egzamin z psychologii z którego jest ocena. z reszty tylko zaliczenie. chociaz z gramatyk mieliśmy wpisaną ocene i z fonetyki ale to sa oceny, które na nic nie wpływaja i są traktowane jak normalne zaliczenie. po drugim półroczu jest egzamin z PNJA na który składa sie listening, reading i vocab, writing i jak to zdasz to speaking. z tego jest wyciągana srednia i jest ocena. dodatkowo jest normalny egzamin z gramatyki i pedagogiki. czyli w sumie 3 oceny na koniec roku. i oczywiście że są poprawki :) pzdr.
Czyli oceny z testów z pnja w tym półroczu nie będą liczone do oceny końcowej z pierwszego roku,tak? Ocena będzie wystawiona tylko na podstawie drugiego semestru,pierwszy semest nie będzie brany pod uwagę przy ogólnej ocenie?
Czy tak samo jest z gramatyką i fonetyką>/?
PS.Bardzo dziękuje Ci za pomoc;-)))
po pierwszym semestrze z PNJA będzie tylko 'zal'. ocena po drugim semestrze będzie z egzaminu z Integrated Skills czyli jakby z tych wszystkich praktycznych przedmiotów które składaja się na poszczególne części egzaminu. egzamin będzie z materiału z całego roku. z gramatyki jest osobny egzamin z wszystkiego co było przez cały rok, a z fonetyki jest tylko zaliczenie. pzdr.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE

»

Pomoc językowa - tłumaczenia