p. E Kozubska U.Łódzki

Temat przeniesiony do archwium.
witam! w tym roku mamy mieć zajęcia z ta panią; czy ktoś mógłby cokolwiek na temat tej Pani powiedzieć? pzdr
To forum nie jest po to, zeby wydawac jakakolwiek opinie o ludziach, ktorzy wczesniej nie dali na to pozwolenia.
Czy masz pozwolenie od tej Pani o nia sie pytac na miedzynarodowych forach?
Czy naprawde chcesz znalezc sie w sadzie?
Tego sie nie robi.
Popieram Terii. Proszenie na takim forum o opinie o osobach podanych z imienia i nazwiska jest przegieciem. Chyba nawet znalazlby sie jakis paragraf kodeksu karnego!

Pearl Best - wyluzuj!

pzdr.
Pearl Best, popytaj się na gronie, tam takie rzeczy są na porządku dziennym.
Pozdro
troszkę dziwna reakcja- w swoim czasie było tu dużo wątków o różnych wykładowcach- ich sposobie uczenia i ocenianiu i nie pojawiła się ani jedna osoba która by w ten sposób zareagowała- nie interesują mnie kwestie osobowe względem tej osoby; ale o opinie na temat zajęć- wiele juz było takich wątków włącznie z nazwiskiem lub inicjałami;
prosze o usuniecie wpisu skoro tyle bylo glosow ze takie zapytanie jest niezgodne z prawem
wpis zgłosiłam do usunięcia ale jesli ktoś miałby chęć podzielić się wrażeniami na temat ZAJĘĆ u tej osoby proszę pisać [gg] ; pozdrawiam
Ale sama przeciez wierz, ze uzywane danych osob, ktore nie daly na to zgode, jest przeciwko prawu. Nic w tym nie widze dziwnego.
Zdefiniuj dane? Imię i nazwisko nie są niczym tajnym, inaczej serwisy takie jak http://www.ocen.pl/ byłyby nielegalne. Tak długo jak opinia nie narusza dóbr osobistych wykładowcy (dane adresowe, PESEL, NIP, pomówienia, oszczerstwa, groźby karalne, etc.) trudno mi wymyślić paragraf na taką dyskusję.
tak mi się też wydaje tym bardziej że nie mówi się tu (wątek)niczego obraźliwego; nasze dane również istnieją w internecie; chociażby co po niektórych tutaj na ang.pl czy też innych stronach; anyway wątek pewnie będzie usunięty bo już to zgłosiłam; ale niezły atak na zwykłą prośbę z dobrymi intencjami:) pozdrawiam!
a swoją drogą powinno być tutaj zdefiniowane co można podciągnąć pod "wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich"?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie