odwołania- o boze...

Temat przeniesiony do archwium.
na umcs dostalam 3,5 z pis., 3 z ustny ang.,4 z ustny polak...nie dostałam sie. I teraz ktoś wie O CO CHODZI w tych całych odwołaniach, jakie mam szanse że się dostane po odwołaniu?....no i kiedy je pisac?
hey nie panikuj,moj kumpel rok temu mial taka sama albo b podobna sytuacje na umcs i dostal sie z odwolania,bo ludzie blokuja miejsca gdyz zdaja na 1000 :-) kierunkow i uczelni.poza tym roku temy przyjeli wiecej osob niz zamierzali bo otwieraja nowy budynek humanistyczny,ktory ma spelniac jakies warunki unijne czy unijne nie wazne,w kazdym razie musza miec studentow ktorzy beda tams tudiowac...ale odwolanie pisz koniecznie i to jak najszybciej.pozdrawiam i gratuluje ja oblalam ustny rok temu na umcs :-) ah ten polski... angielski zreszta tez
pisz odwolania, podobno w tamtym roku kazdy kto zdal wszystkie egzaminy bez problemow sie dostal z odwolania...to tylko zaslyszana informacja, ale zawsze w takich plotach jest ciut prawdy...probuj
Hej, nie wiem skad masz takie informacje,ze sie nie dostales.Z tego co wiem to na UMCS sa jutro wyniki a jak patrze na te twoje oceny to masz duze szanse.

« 

Inne

»

Studia językowe