Krk czy Rzeszów?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:) Jestem tegoroczną maturzystką i bardzo chciałabym w przyszłości studiować filologie ang. Jednak nie moge podjąc deyzjii gdzie byłoby łatwiej. Zastanawiam się nad Krk(UP )lub Rzeszowem (UR). Wydaje mi się, że poziom w Krk jest nieco wyższy, ale też nie chciałabym odpaść po 1 roku. Dlatego prosze o opinię osoby które studiowały lub studjują na tych uczelniach, czy rzeczewiście tak cieżko je ukonczyć. Z góry Dziękuje za informacje:) pzdr:)
https://www.ang.pl/KUL_CZU_UR_79022.html
tutaj opisalam moje przezycia z UR.. nie wiem, jak jest z UP, ale ja np, wybrałabym Kraków :)
Dziękuje Ci bardzo za informacje :) po tym co przeczytałam UR troszeczkę stracił w moich oczach...jesli ktos mialby jeszcze cos ciekawego do pow na temat tych uczelni piszcie proszę :) pzdr:)
Mój kuzyn studiuje fil ang w Rzeszowie na 2 roku i miał podobny dylemat dwa lata temu. Teraz wie,że decyzja którą podjął była słuszna. Chwali poziom wykładów, służących pomocą wykładowców , wspaniałą atmosferę w gronie studentów i relacje student-wykładowca. Gorąco polecam Rzeszów;)
No chyba żartujesz!
thx za posty:) chyba opinie na temat UR sa zroznicowane :) ale dziekuje bardzo za inf :) juz wybrałam krk.:) pzdr:*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa