NKJO na UW .... ? ktos stamtad moze?:)

Temat przeniesiony do archwium.
nie wiem czy to dobre forum na moje pytanie;) czy ktos sie dostal na nkjo na uw? albo moze czy ktos juz tam studiuje z osob odwiedzjacych to forum i chcialby podzielic sie wrazeniami?:)
Ja się dostałem (i kilka innych osób z tego forum też- mam nadzieję, że się odezwą:)). Pozdrawiam!
hej! ja tez sie dostalam :)))
do zobaczenia
a to moze podzielimy sie mailami?;) tak zeby sie poznac juz:) ?? moj [email] :P
albo numerami gg:)
Okiej:) Mój mail to: [email] Gdybyś była tak uprzejma, to napisz pierwsza:) Pozdrawiam!

PS: kiedy się mogę spodziewac mailika?:)
moj numer [gg] :)
ja rowniez od pazdziernika w kolegium
macie ochote pogadac... [gg]
moj mail: [email] ...piszcie!
to jeszcze ja :) 8041552
i ja;) 3364926
a teraz szczerze : kto z was chcial tam od poczatku studiowac i potem uczyc a kto ot tam wyladowal bo np. nie dostal sie na inne studia?
ok 95% ludzi -nie dostalo sie (glownie) na anlistyke, dlatego tam beda
ale nikt ci sie nie przyzna
cos widze ze na anglistyce sami megalomani studiuja... wierzcie mi, wokol anglistyki swiat sie nie kreci... a tak w ogole, to co planujecie robic po tej celebrowanej anglistyce? tylko SZCZERZE
byc tlumaczem :)
a nie prawda! ;)) ja zdawałam na anglistykę, zresztą nie tylko w warszawie, w lublinie też (kul)... ale kiedy dowiedziałam się, że dostałam sie na nkja zrezygnowałam z ustnych na kulu. to, że ktoś zdawał na inne kierunki nie oznacza, że nie bedzie sie dobrze czuł tutaj. lubię uczyć, daję korki, dlatego myślę, że sobie poradzę. a poza tym: czy to źle, że ludzie próbują na różne sposoby?
\"Life is like riding a bicycle.To keep your balance you must keep moving\" /A. Einstein
Buziaki i pozdrówka dla przyszłych belfrów! ;)))
ja nie zdawalam na anglistyke bo nie chce 5 lat babrac sie w literaturce itp. , kolegium da mi perfekcyjna znajomosc praktycznego jezyka. rownolegle zrobie jeszcze jakis kierunek, kolegium jest fajne bo nie zamyka drogi, mgr mozna juz robic z czegos innego a kolegium jest takim asem w rekawie - mimo bezrobocia nauczyciel angielskiego zawsze sie gdzies \"zalapie\":)
to samo mozna powiedziec o anglistyce 3 letniej ;)))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa