NKJA radom

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos z Was dostal sie do NKJA w Radomiu???
JA-bez egzaminu.4 lata temu.Żałuje.Ta uczelnia to pomylka wielka.Odradzam.
CZY KTOS MOZE MI UDZIELIC INFORMACJI NA TEMAT KOLEGIUM W RADOMIU? INTERESUJA MNIE STUDIA ZAOCZNE. WIEM ZE NIE MA EGZAMINÓW...
Chciałabym wiedzieć czy warto uczyć się w NKJO w Radomiu na studiach zaocznych, widzę tylko 1 złą opinię. Ciekawa jestem jaki jest poziom, czy trzeba być na wszystkich zajęciach (z tego co wiem to są co tydzień)???
Mam dylemat między NKJO a filologią angielską w Łodzi w SWSPiZ.
ja wybralam swspiz w lodzi a ty co wkoncu?? bo jescze czekam na wynik odwolania w poznaniu;/ 7440272 napisz coś jak idziesz do Łodzi;]
eeej zdaje ktos do radomia :p
piszcie 1164131
oczywiscie chodzi mi o dzienne na NKJO
ja też próbuje na dzienne. Zobaczymy jak to będzie. Ja z rozsz. miałam 80% aty? czy przygotowujesz się do rozmowy:)
nie

:P:P:P
a ile miałeś z rozsz. ang
hej hej!
jesli chodzi o NKJO w radomiu to goraco polecam to panstwowe na Placu Stare Miasto-sama konczylam i poziom jest wysoki. Nie polecam prywatnego!!!! Jest jeszcze trzecie kolegium i podobno plasuje sie miedzy panstwowym a prywatnym. powodzenia!
właśnie o to nkjo mi chodzi . też słyszałam troche dobrego o tym kolegium:)
napisałaś ze już je skończyłaś. a czy poszłaś do warszawy na studia uzupełniające., jeśli tak to czy miałaś problemy aby dostać sie na UW
lady marmelade mogla bys napisac jak wygladal ustny egzamin :)
Nie pamietam ustnego egzaminu za bardzo ale nie był jakiś specjalnie trudny - wypowiedzi na różne tematy i zdaje sie czytanie jakiegos tekstu z gazety na głos. Polecam stonke NKJO:
www.nkjo.radom.pl
tam można znalezc sporo informacji. Poza tym Wy jestescie zapewne po nowej maturze, ja bylam po starej i wygladalo to troszke inaczej. teraz doszedl jeszcze test kompetencji, ktorego wczesniej nie bylo. Powiem Wam szczerze ze mialam niesamowita grupe, z ktora trzyamy sie do teraz.. a to sprzyjalo nauce czy tez nieuce. :) Duzy nacisk kladziony jest na egzaminy wewnetrzne (odpowiednio FCE na co najmniej 80% do zal na 3 na pierwszym semestrze, potem podobnie z CAE i CPE na 3 roku) i na METODYKE. jest z niej mnooooosssstttwwwooooooo pracy, a przynajmniej bylo jak ja studiowalam.
W razie jeszcze jakichs pytan zapraszam- czasem tu zagladam :) ostatnio nawet dosc czesto
pzdr
a mozna bylo notki robic??
Nawet nie pamietam ale chyba nie. najlepiej tam zadzwonic albo sie przejsc jak jestes z Radomia. do egzaminu chyba nieduzo czasu zostalo?
faktycznie egzamin już blisko:/
12 będzie wywieszona lista osób które dostały się na rozmowe kwalifikacyjną. dzięki za odp. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe