dostalam sie szczesliwie:) do nkjo wroclaw.
i co dalej? slyszalam dotad same pozytywne opnie, ale czego mniej wiecej moge sie spodziewac? kucia, rozrywki,; jacy sa wykladowcy, sesje etc
a dokumenty przesyłają do domu,czy trzeba się do nich zgłosić i odebrać osobiście?
karola20wroclaw
28 wrz 2004
Gratuluje!
Czy ktos chce jakies info o kolegium - typu jacy sa wykladowcy, czego sie spodziewac, itd :)
Jestem na trzecim roku, wiec troche juz przezylam :)
Najlepiej mailem - [email]
Pytajcie o co chcecie!!! Nie ma tematow tabu!
[konto usunięte]
29 wrz 2004
Fuki, i jeszcze nie złożyłeś odwołania? Na co czekasz?!
[konto usunięte]
30 wrz 2004
Złożyłem podanko w pierwszym dniu ale babapowiedziała,że nic to nie da:)
[konto usunięte]
30 wrz 2004
nikt mi nie powie co z tymi papierami,czy musze tam jechać czy mi przyslą
[konto usunięte]
30 wrz 2004
A czemu wierzysz tej, jak ją nazwałeś, babie?:-) Odwołania warto składać zawsze, szczególnie, że brakuje Ci tak śmiesznej ilości punktów. Może coś z tego będzie. Powodzenia:-). A na wieczorowe nie chcesz iść?
[konto usunięte]
03 paź 2004
Dzięki Aruna dowiem się 15. X czy coś z tego odwołania będzie, studia wieczorowe nie wchodzą w grę zreszta jutro zaczynam wykłady na WSF (system dzienny) Pozdrawiam również pa!
[konto usunięte]
06 paź 2004
to jesli ja nie złożyłam tego odwołania,to już nie mam szans na wskoczenie na miejsce kogoś kto zrezygnował?
hej, podaj mi swojego miala, to sie z toba skontaktuje, chcesz jakies materialy itp? college jest super, nie zaluje decyzji!!! [email] odezwiesz sie?
[konto usunięte]
27 paź 2004
Ja byłbym chętny na materiały a także na itp :-) Prześlij proszę jeśli coś masz [email] albo napisz jak można się z Tobą skontaktować.
Pozdrawiam - Przemek.
87bartek
15 maj 2007
mozesz mi udzielic informacji o punktach? tzn ile trzeba miec zeby sie dostac?
87bartek
16 maj 2007
a mozesz powiedziec cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej? jak ona wyglada? tzn czy mowi sie nakonkretny temat?
Magdalena88
30 maj 2007
Wysłałam maila do NKJO we Wrocławiu i czekam na odpowiedź. Jeśli się odezwą - dam znać. Mnie interesuje jeszcze, czy wszystkie zajęcia prowadzone są po angielsku?... Ale o to zapomniałam zapytać.;/