Cytat: mortensen
Cytat: oliwkowa-oliwka
tak, tak, jak chcesz, żeby zgubili Twoją aplikację i 'zapomnieli' dać uczeli Twoich dokumentów to ja też polecam episteme i wszystkie inne 'pomagające' firmy.
naiwność ludzka nie zna granic. ;)
oliwka nudna już się zrobiłaś z tym powtarzaniem. raz się może zdarzyło i będziesz to wspominać w nieskończoność? student finance też ma niezły bałagan slyszałem a jakoś o tym nie mówisz. wielu osobom pomogli, więc możesz już skończyć ;)
xxx
tak się składa, że fakt, na tym forum zdarzylo się 'tylko' dwa/trzy razy, ale uwierz, dostaję kilka dobrych wiadomości na emaila i na pw tygodniowo odnośnie studiów w uk i wiele razy się zdarzyło, że komus coś spieprzyli i nie dostał sie na studia. same ich strony są naszpikowane błędami merytorycznymi, wiec ja niczego ani nie wymyslam ani nie nakrecam, tylko mowie jak jest - a tyle ludzi juz sie nacielo, ze widocznie trzeba to nagłaśniać. nie baw sie w jasnowidza, bo to co jest na tym forum publicznym to skrawek góry lodowej. jak Ci nie podoba, nie czytaj moich wypowiedzi. nie ma to jak szacunek do ludzi, którzy x godzin spędzili tu pomagając jak potrafią, wykorzystując swój czas i nerwy. mnie za to nie płacą, a czasem to nawet ani 'dziekuje' ani 'pocaluj sie w dupe'.