Cytat: kornelia_0703
Osobiscie uwazam, ze nie jest dobrze bycie nie milym na takich forach. Nie wazne ile razy juz ktoras osoba zadaje podobne pytania... Widocznia ktos nie znalazl odpowiedzi we wczesniejszych dykusjach tutaj. Jesli denerwuje to kogos to lepiej niech nic nie odpowiada. A nie zachwuje sie w tak arogancki sposob. Jesli nie masz intencji pomoc dajac odpowiedz na kogos pytanie - to lepiej milcz poprostu.
Takie jest moje zdanie.
No, jakbyś odpowiadała na w kółko takie same pytania od ponad 3 lat mojej działalności na forum TYLKO dlatego, że komuś nie chciało się poszukać -> i.e. ten ktoś
nie poszanował Twojego czasu i zaangażowania i bezinteresownej pomocy to też byłabyś cięta na takie pytania. Ja
bardzo chętnie pomagam, ale jeśli ktoś nie szanuje mojego czasu bo mu się nie chce, to z jakiej paki mam być super miła? Szczególnie, że nic obraźliwego nie napisałam. I nie znalazł odpowiedzi, bo mu się wpisać "studia w UK" nie chciało w wyszukiwarkę, ten temat się już tak często i regularnie pojawia, że nie ma siły, żeby nie znaleźć odpowiedzi na te pytania. Może Ty lubisz jak ktoś nie szanuje Twojego czasu, ja nie, więc daruj. I tak, to, że ktoś po raz 987658 zadaje to samo pytanie, to
jest ważne, bo jak nie potrafi tak podstawowych rzeczy w wyszukiwarce forumowej znaleźć, to ciężko będzie mu na jakichkolwiek studiach.
Szacunek do wolnego czasu pomagających to podstawa tak samo jak samodzielny wkład we własny problem!