problemy z UCAS

Temat przeniesiony do archwium.
witam,
mecze sie od jakiegos czasu z UCAS application form, na ktorej wyslaniu przed 15.01 z wiadomych przyczyn bardzo mi zalezy - natrafilam niestety na problem. Po wypelnienie calej aplikacji, chcialam dokonac oplaty 15 funtow. Przy wpisanych POPRAWNIE danych karty kredytowej- UCAS wyswietla alert o blednym kodzie CVA. Dzwonilam do banku, ktory stwierdzil ze transakcja 'wyszla' i czeka na odebranie - UCAS jednak (ktory nie odpowiada na moj fax) nie sciagnie tych pieniedzy, gdyz wedlug jego systemu wpisuje bledny kod i nie moge przejsc calego procesu aplikacji.
Czy ktomus prztrafilo sie cos podobnego?
Bylabym wdzieczna za wszelkie informacje!
sadze że użyłaś złej karty, powinna być typowo kredytowa, wyróżnia ja tłoczony w niej numer, a nie napisany. Karta kredytowa nie wymaga potwierdzenia przez system posiadanych pieniedzy, szereg kart jest nie kredytowych, tylko związanych z pieniedzmi aktualnie posiadanych na koncie.
też radzę spróbój z inną kartą może znajomy ci pokryje aty mu oddasz w pln
Hej mam takie pytanie, bo się zakręciłem... Czy opłata Ł15 na UCAS jest za całość aplikacji, czy za każdą z tych sześciu, jeśli składam na więcej, niż dwa kierunki? Tzn. czy jeśli składam np. na 5, to ściągną mi z karty Ł15, czy Ł90?
Ł15 za całość.
Nie nie, karta jest typowo kredytowa , "wypukła" i to Visa z ktorej juz przechodzily zagraniczne transakcje. I'm at a loss.
Ale dzieki! (wlasnie mam zamiar sprobowac czyjejs innej karty)
Frustraktka!!!
jesli wciaz masz problemy z platnoscia karta,
nappisz na moje [gg] , moze cos poradzimy
jeżeli wiesz już coś jak rozwiązać ten problem to napisz proszę na mojego maila emancypator_nospam(at)poczta.fm

oczywiscie zamiast at @ i skasuj nospam.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe