Personal Statement

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Słuchajcie mam ogromną prośbę. Skończyłam właśnie pisać Personal Statement. Przeczytałam na internecie, że nie może on mieć więcej niż 4000 znaków i 47 linijek. Mój Statement ma 4700 znaków i 41 linijek? Aplikuje przez serwis Brytanka. Czy taki statement będzie przyjęty?
Jeżeli masz wyraźnie napisane, że nie może mieć więcej, to znaczy że nie może... Wydaje mi się, że nawet nie ma możliwości przekroczenia tego limitu w UCAS. Musisz go skrócić.
Cytat: Chmurk_a
Hej! Słuchajcie mam ogromną prośbę. Skończyłam właśnie pisać Personal Statement. Przeczytałam na internecie, że nie może on mieć więcej niż 4000 znaków i 47 linijek. Mój Statement ma 4700 znaków i 41 linijek? Aplikuje przez serwis Brytanka. Czy taki statement będzie przyjęty?

nie zostanie przyjęty. na tą 'pomagającą' firmę uwazaj, jesli Ci przyjmą taki PS to znaczy ze oszusci ;)
wg mnie - jak nie mozesz sie dostosowac do pierwszego polecenia (dlugosc PS) to latwo ktos moglby pomyslec, ze inne polecenia tez beda przez ciebie ignorowane. Ja mowia/pisza tak - to tak ma byc i kropka.
Dziękuję za odpowiedzi, zadzwoniłam do brytanki i Pani też potwierdziła, że większa ilość nie wjedzie do systemu. Dziękuję za pomoc :)
edytowany przez Chmurk_a: 06 sty 2014

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia