KTO DO LONDON METROPOLITAN UNIVERSITY??

Temat przeniesiony do archwium.
czy kto z was wybiera sie moze na london metropolitan 06/07?? jesli tak to na jaki kierunek i czy zaltwilaisice juz cos z akademikami czy czekacie do matury? i jak sobie radzicie z kostzami-jakies stypednia czy wlasna kasa?ktos moze na interantionla relations lub cos z tym zwiazane?? pzdr
[email]
ja zlozylam na Human resources management na metropolitan 2006/2007 1st year.Nie mam niestety odpowiedzi jeszcze.A Ty masz juz?
tak juz mam. ale spoko-moja kolezanka dopiero dzis dostyala wiec pewnie tez na dniach dostaniesz. a jestes zdecydowana zeby tam jechac czy bierzesz jeszcze cos innego pod uwage? i jak u Ciebie z finansmai?
biore pod uwage jeszcze bath,od ktorego tez nie mam odpowiedzi,ale tam bym chciala najbardziej.Mam odpowiedz z London South Bank,wiec zalezy co mi napisze metropolitan.A Tobie co napisal?jak mozesz odezwij sie na [gg] .No i mam odpowiedzi pozytywne z Southampton i Wolverhampton,ale to wezme jako awarie,w razie gdyby Bath i Met byly na nie.Narazie czekam.Finansami sie nie martwie,rodzice powiedzieli,ze pokryja studia,nie chce kredytu brac,chociaz moze kto wie.Ale i tak bede probowala jakis part-time job znalesc.A Ty co sądzisz o Met?ja nie slyszalam pochlebnych wypowiedzi niestety.Ja uwazam,ze zawsze to Londyn,a nie wiem czy sie w Londynie na dluzej zatrzymam,Master zrobie pewnie we Francji,albo Hiszpanii,chociaz czas pokaze.
czy matura z - J.ANGIELSKI, J. POLSKI I WOS (wszystko rozszerzone) wystarczy na ktorykolwiek z kierunkow na tym uniwerku?
jeszcze nie wiem,bo nie dostalam odpowiedzi.ale zdaje wos,ang,fran,pol.jak dostane offer dam znac.
o , to by bylo swietnie, z góry dziekuje :) :* to moje gg jakby co : 4341419 , jesli ktos takze posiada jakies info o onnych uniwerkach gdzie wystarczy angielski , polski i wos (wszystko rozszerzone) to prosze pisac :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa