Formularz EU6N

Temat przeniesiony do archwium.
Hej ludzie Dzieki za pomoc z nakierowaniem mnie na dofinansowania
Tym razem zglaszam sie z prosba o pomoc w wypelnieniu formularza
Termin uplywa 31 maja wiec niewiele juz czasu zostalo a ja nie jestem pewna jak wszystko wypelnic
Prosze pomozcie
[gg]
A masz jakies kóńkretne zapytania???
Hej. Mam pytanie dotyczace finance evidence? W notatkach ktore dostalam razem z formularzem jest napisane, ze info na ten temat mozna to znalezc na stronie studentfinancedirect, ale przekopalam cala i nic.
Czy ktos wie czy moze to byc ksero PIT'a czy wymagaja jakies pismo z Urzedu Skarbowego?
Blagam o pomoc! Z gory dzieki.
Pozdrawiam
z tego co sie orientuje to deadline EU6N jest owszem 31 maja, ale 2007. Natomiast termin skladania EU5N uplywa pod koniec maja tego roku...wiec chyba masz jeszcze czas:)
W kwestii evidence to ksero PIT.
Hej, rnTez jestem właśnie w trakcie wypełniania eu6n i mam kilka pytań. Po pierwsze czy w tych wszystkich sekcjach które mnie nie dotyczą pisać mimo wszystko "N/A" lub "none"? rnPo drugie czy jak ubiegam sie o Tuition Fee Loan to nie musze tego całego formularza wypełniać, ale tylko poszczególe sekcje? W takim razie kiedy wypełnia się całość? rnZ góry dzięki za pomoc, rnAsia
Do 2007???? a skad masz takie dane? W samym formularzu napisane jest: "For non-income assessed applications (not based on household income) the return date is 31 May 2006" Proszę zatem nie wprowadzac szanownych forumowiczów w bląd:) Pozdr. Kiefir
a non-income assessed! ja mialam na mysli income-assessed...sorki!:) pozdr.
tak to moze byc ksero pit ale musi byc podbita pieczatka zgodne z oryginalem i tak tez musi byc ta ksero paszportu!
wejdzcie na strone www.convera.pl (studia zagranica - przykladowy wniosek)rntam jest wszycho jak wypelnic jesli w tym roku jestes po maturze...
Temat przeniesiony do archwium.