Studia w Danii. Architekrura. Za rok.

Temat przeniesiony do archwium.
Otóż...chciałabym nawiązać kontakt z kimś, kto ma właśnie tak sprecyzowane plany na przyszłość. Wdziałam tematy dot. studiowania w Danii, stąd więc mój temat =)

Na dzień dzisiejszy typuję Horsens.

pzdr serdecznie.
hehe.. otóż ja mam tak właśnie sprecyzowane plany;) constructing architect na via w horsens to mój cel odkąd o tym przeczytałam:) cieszę się że ktoś też się tam wybiera bo zainteresowanie programem "studiuj w danii" jest chyba nie za duże...
również pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia w wawie na rozmowie kwalifikacyjnej:)
słuchajcie..a dlaczego akurat Dania??
co się do tego przyczyniło??
:)
kiepskie rozeznanie;)
proszę o rozwinięcie wypowiedzi.
moja droga, napisz do mnie proszę , moj meil : [email]
czesc

Ja jestem na VIA w Horsens, nie architekruta, ale znam tu juz kilka osob i na tym kierunki.
Uczelnie moge polecic. Architekture - nie studiuje osobiscie, ale znajomi sobie chwala.

Tez jechalam przez studiujwdanii.pl tez sie wybieracie?
Fajnie wiecej Polakow :D
sorry, długo tu nie wchodziłam... jeśli byś mogła napisać jak to jest z maturą, bo z tego co wyczytałam liczy się tylko świadectwo... a do Tabalugi: mam nadzieję, że się obie dostaniemy;)
Jeaa x)
wiem, że fajnie ;) osobiście chciałabym mieć kogoś "swojego" chociaż trochę. Zawsze to inaczej...Ale nowe osoby wspaniale poznawać, co fakt to fakt ;)

Mam do Was prośbę, dziewczyny : Odezwijcie się ! Moj gg : 1[tel]. Od Ani mam nadzieję wyciągnąć jeszcze trochę informacji xD

pzdr
Z matura ja mialam tak:
skladalam aplikacje w marcu, wpisywalalam oceny wiec nie z matury.
Bralam zaswiadczenie z pieczatka szkoly o moich ocenach.

Potem mialam rozmowe i w czerwcu dostalam odpowiedz od uczelni ze sie dostalam.

Jak sie ma swiadectwo maturalne, to trzeba kopie dostarczyc.
Czyli matura musi byc zdana na pewno ;-)
Ale decyzje o przyjeciu podejmuja przed wynikami z matur.
Wiesz co ja to niezbyt kiedy mam uzywac GG, ale mozesz do mnie napisac jak chcialbys sie czegos dowiedziec, moj mail to [email]

Fajnie jakby bylo tu troche wiecej osob z Polski.
Hej :)
Chciałam zapytać jak wyglądają studia w Danii na kierunku architektura. Wprawdzie ja nie jestem zainteresowana Horsens, ale również tym kierunkiem. Powiedzcie mi, czy humanistka da sobie tam radę?
Pozdraiwam :)
hey chciałam się dowiedzieć czy ktoś wie może jak to jest z rysunkiem na architekture w Danii.czy też trzeba znac rysunek architektoniczny czy pracuje sie raczej na komputerach?
Wiem ze nie ma egzaminu z rysunku jak skladasz aplikacje na studia. W trakcie na pewno wiecej na komputerze - jakis program na R... Jak cos to pisz, moge wypytaj kolezanke ktora jest na tym kierunku :)
Hej, bardzo zainteresował mnie wątek dotyczący studiowania architektury w Danii. Ten kierunek zawsze był moim marzeniem, niestety pod presją rodziny znalazłem się na prawie...długa historia. Mam chyba więcej sił na podjęcie nowych studiów aniżeli męczenie się w czymś, co nie jest moją pasją. Czy dla osoby, która nie zdawała matematyki ani nie chodziła na lekcje rysunku jest szansa na funkcjonowanie na architekturze w Danii? W Polsce rzecz jasna - nie. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
Hej! Poszukuje osób który rozpoczęły już lub planują iść na studia ale na Royal Danish Academy of Fine Arts, Architecture. Albo jakbyście mieli jakiś znajomych którzy tam studiują, to proszę odezwijcie się. Ja ciągle szukam szkoły do której chcę iść od przyszłego roku, więc fajnie byłoby porozmawiać z kimś kto już tam studiuje. Pozdrawiam Was serdecznie i szczęśliwego Nowego Roku! Oh niech przyniesie nam ten nowy rok wiele sukcesów! ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia