Kasiul , juz mialas konczyc ta absurdalna polemike, a widze ze dalej z uporem maniaka probujesz prowokowac. ja sie grzecznie z tego wycofuje , bo uwazam , ze nie warto. Nikomu nie ublizam, a juz na pewno nie tobie, kasiul- wkoncu na opinie pustaka zasluzylas sobie tym , co tu wypisujesz i to twoje posty nie posiadaja logicznej ciaglosci. Rozumiem, ze tak przy kazdej okazji przypominasz wszystkim ,ze nazwalam cie pustakiem. Czekasz az ci napisza' No cos TY! Kasiul, jestes bardzo madra, pomocna osoba, you're the best"
Twierdzisz ,ze nie ublizasz budowlancom, a ja uwazam ,ze owszem. zarzcuilas mi nieudolnosc w pisaniu i w ogole stwierdzilas ,ze poziom moich wypowiedzi przypomina poziom budowlanca. Tym samym zwyczajnie kpisz z ludzi , ktorzy maja pojecie o rzeczach , o ktorych tobie sie, Pustaku nie sniło. Nie zaoogniej konfliktu i nie wypisuj bzdur, że niby "aguś" tez jest obrzucana przeze mnie inwektywami. Ona NIE! Ale Ty dla mnie jestes Szmatą i chcialabym na tym zakonczyć wątek twojej wartosci w mioch oczach.
Wspomniał ktoś, że trudno dostrzec mu wpisy zadowolonych kursantów. Otoz są w wątku "A Profi Lingua?". Rzeczywiscie w tym wątku biorą przecież udział tylko trzy osoby, które atakują Szkołę, wiec tym samym mogę stwierdzić ,że TUTAJ tez mało jest na jej temat opinii negatywnych.
Ja rozumiem, że mozna mieć złe zdanie na temat Profi, bo w sumie kazdy ma prawo oczekiwac od Szkoly czego innego. Dlatego nie dziwią mnie glosy niezadowolenia. Zapewne beda wziete one pod uwage. Osoby o nikach pcheua, new observer, Aleen uprawiaja zwykla "krecia robote" zapewne na rzecz konkurencji. A jesli komuś nie wystarczą opinie pozytywne nt Profi w wątku wspomnianym wczesniej, niech rowniez przejży stronę z opiniami Szkół Językowych. Tam zdania są podzielone choć ilość zadowolonych uczniow zdecydowanie przeważa nad resztą.