Kurs angielskiego za granicą

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Mam prośbe o pomoc w wyborze miejsca i szkoły jezykowej na wakacyjny kurs 2-3 tygodnie. Może ktos był i zechce podzielic się doświadczeniami, doradzić. Słyszałem, że ciekawie jest na Malcie, co powiedzie o Anglii i Irlandii. Prosze także o propozycje biur organizujących takie wyjazdy - oczywiście tych dobrych za rozsądną cenę :) . Z góry dziekuje pozdrawiam
Spróbuj wpisać w tutejszą wyszukiwarkę hasło "kursy językowe za granicą" albo wątek "Hastings 2005",temat był poruszany dość często. Aha, w niektórych biurach nie ma juz miejsc, tak że to ostatni dzwonek:)
Obejrzyj ofertę Target & Shane English School na www.target.edu.pl
Jest ona ze średniej półki cenowej i ma ogromną zaletę - nie ma Polaków, więc rzeczywiście mówisz po angielsku. Kiedyś byłem na półrocznym kursie angielskiego w Londynie, konkretnie w King Street College w dzielnicy Shephard's Bush. Kurs wybrałem ze względu na niską cenę i niestety w grupie 15-sto osobowej bywało 17 osób, z tego 12 Polaków. Częściej słyszałem nasz język niż angielski. Z tego powodu odradzam najtańsze szkoły.
hej,właśnie sobie szukam jakiegoś kursu,myślę o 2-3 tygodniach anglia lub irlandia,jeśli masz jakieś namiary i porady to odezwij się mój e-mail [email]
Target & Shane English School tania?? sprawdziłam to: tydzien kursu jaki mnie interesuje (General + IELTS) kosztuje tam jakies 120-150Ł, podczas gdy znalazłam kurs w Princess College gdzie 12 tyg kosztuje 340Ł! polecam bardziej sie rozejrzec...