English First katowice

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, czy ktoś z własnego doświadczenia może coś powiedziec o kursie Business English w tej szkole, bo teraz w wakacje prowadzą jakąś przyspieszoną wersję i zastanawiam się czy sie zgłosić? pozdrowiam
hej! ja właśnie również interesuję się takim kursem, jednak z tego co mi wiadomo na razie grupa na żadnym poziomie się nie zebrała :(, może masz informacje na temat innych szkół i kursów business english. pozdawiam
właśnie, okazalo się że nie ma grupy - może we wrześniu, bo jednak oferta jest atrakcyjna; wiem jeszcze o Berlitzu - na Moniuszki dokładnie - wejdz na ich sronę - tez Business ale bardzo drogi, może wiesz coś więcej - na razie czekam na wrzesień, pozdrawiam
witajcie, chodziłam na taki kurs ale w zeszłym roku. Było to w ESCS na Dworcowej. Szkoła jest O.K. Polecam.
mam pytanko - była moze któras z Was w Berlicu - mam ochote na ta szkołe bo podobno oni nie wymagaja poprawnej pisowni itd. tylko konwersacje i płynne posługiwanie sie jęykiem ? a jak tam z cenami?
Nie ja chodzilam do IH a tam wymagaja wszystkiego pisania czytania mówienia, speaking, listening ale to chybya dobrze POzd
jakbyscie slyszaly o tym kursie biznesowym intensywnym w Katowicach to dajcie znac dzieki
Temat przeniesiony do archwium.