Bielsko-moje miasto!!! ;-)

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć!Zastanawiam się, które szkoły językowe w Bielsku-Białej są naprawdę ok?Callan?British school?Libra?A może jeszcze inne?Możecie mi doradzić?
wszystko tylko nie british school!! tam sie niczego nie nauczysz!! tez jestem z Bielska i zmarnowalam kilka miesiecy w tej szkole. Jezeli chodzi o wybor odpowiedniej szkoly to musisz zastanowic sie na czym Ci zalezy, bo jesli np chcesz sie przygotowac do matury, to polecam prywatne lekcje natomiast callan jest najlepszym wyborem jesli chcesz duzo mowic. pozdrawiam i zycze udanego wyboru
Zdecydowanie polecam International House - chodziłam tam przez kilka lat bo tak mi sie tam spodobało. Tak naprawde to zajęcia były dla mnie raczej spotkaniami towarzyskimi a nie nudnymi lekcjami. Co oczywiście wcale nie znaczy że nic sie nie uczylismy - wszyscy z mojej grupy zdali bez problemu FCE i CAE. Mieliśmy super lektorów a jeśli jakis okazał sie niewypałem to wystarczyła interwencja grupy w sekretariacie i natychmiast się zmieniał.
Atmosfera jest super widać że na prawde zalezy im na każdym uczniu.

No i jest to jedna z pierwszych szkół językowych - ma już ugruntowaną renomę i dobra opinię.

jedynym minusem jest cena kursu - bodajże jedna z najwyższych - jeśli jednak nie zależy ci na kosztach a chcesz się angielskiego nauczyć iło , łatwo i przyjemnie to zdecydowanie plecam IH
Chce zdac FCE po roku.Zastanawiam się między Callanem, a Zone Education. W przypadku Callana na Mickiewicza wiem od znajomych,że są bardzo zadowleni. Do Zone E.(ponoc też uczy Callanem) na Nadbrzeżnej nie chodzą żadni moi znajomi pomimo,że chodzą do Asnyka(to przecież w tym samym budynku!!!).Nie wiem co mam zrobić, bo nie chce kupic kota w worku. Please help me!!!
Najlepszy Callan w Bielsku to TOP English School na Powstańców Śląskich - szczególnie jeśli chcesz zdać FCE :-)
I MASZ RACJĘ, UWAZAJ NA ZONE EDU , LEPIEJ OMIN BO SZEFOWA CI NAOBIECUJE CUDÓW A POTEM OSZUKA, NIESTETY MNIE TO SPOTKAŁO, SZOK, NAJLEPSZĄ RENOMĘ MA JEDNAK SPEED NA MICKIEWICZA
Temat przeniesiony do archwium.

»

Praca za granicą