Kraków - kurs wakacyjny

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, mam problem z wybraniem kursu wakacyjnego w Krakowie. Wiem, że dosyć późno się do tego wziąłem ; (. W każdym razie interesuje mnie kurs na sierpień, może to być tydzień albo nawet cały miesiąc. Ważnym dla mnie jest bardziej rozmowa, chciałbym, aby kurs przygotował mnie na wyjazd - zamierzam za kilka lat wyjechać do Anglii i zależy mi na szkole, która dobrze mnie przygotuje do normalnej rozmowy, a nie oklepany materiał i nauka na "odczep się" czy oklepywanie mające na celu naukę "żeby się nazywało". Czytałem wiele postów i szukałem różnych szkół. Natknąłem się miedzy innymi na Profi-Ligua, Mały Rynek, Lincoln, York i Lingualand, ale nie widziałem zbyt dużo pozytywnych opinii. Boję się też ludzi podstawionych, mających na celu reklamę własnej firmy. Co polecacie? Bardziej mnie interesuje nauka jako tako z młodzieżą(mam 15 lat).
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
No ja miałam do czynienia z Axonem w Krakowie i wyszłam zadowolona. Faktycznie lektorzy wymagają więc licz się z tym, że idąc tam płacisz pieniądze za to, żeby faktycznie Cię nauczyli. Nie wiem jak to dokładnie wygląda z kursem wakacyjnym ale z tego co wiem to w większosci szkół jest możliwe jeszcze zapisać się na sierpień (albo wrzesień). A w Axonie fajnie ogarniesz gramatykę i komunikację.

« 

Pomoc językowa