Intensywne kursy Wakacyjne w Gdyni.

Temat przeniesiony do archwium.
Mam trochę czasu w wakacje i chciałbym poprawić angielski w jeden miesiąc. Mało tu o 3-mieście. Mieszkam w Gdyni i chciałbym zapisać się na kurs wakacyjny, sierpień+wrzesień. Co polecacie???
We wrześniu to w szkołach organizowane są raczej kursy semetralne
W jeden miesiac to ciezko sie nauczyc jezyka lub jakos widocznie go poprawic. ja ogolnie polecam Akademie Jezykowa - stosuja metode szybkiego uczenia, chyba nie w jeden miesiac, ale moze sie przydac ;)
Cytat: Pingwin_bez_dzioba
W jeden miesiac to ciezko sie nauczyc jezyka lub jakos widocznie go poprawic. ja ogolnie polecam Akademie Jezykowa - stosuja metode szybkiego uczenia, chyba nie w jeden miesiac, ale moze sie przydac ;)

Na czym polega nauka w tej szkole
Polega na tym, że w bardzo szybki czasie przyswajamy jak nawięcej słówek - ciągle to sprawdzają, nie ma czegoś na zasadzie nauczę się albo nie. W tym roku tez organizują kurs wakacyjny z tego co wiem, więc warto spróbować, :)
Na naukę języka nigdy nie jest za późno. Choć im później zaczniemy tym trudniejszą drogę musimy pokonać. Miesiąc to nie jest dużo czasu ale zawsze to coś żeby się nauczyć trochę języka.
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę