callan - kurs dla lektorów

Temat przeniesiony do archwium.
szukam szkoły która szkoli w zakresie uczenia metodą callana-please nie tłumaczcie mi że to nie ma sensu, potrzebuje tylko namiaru na taką szkołę (najlepiej małopolskie i okolice); info proszę przeslijcie na [email]
pzdr
Takie szkolenie bedzie cie kosztowac od 500zl w gore(zalezy od szkoly), jezeli w ogole zgodza sie cos takiego przeprowadzic bez zatrudnienia cie u siebie i podpisania lojalki.pozdro. P.S po cholere ci to,jak nauczyc sie tego mozesz w godzine.
Jest szkoła w krakowie, nie pamietam nazwy,ale poszukam namiarow. koszt kursu od ok 2500 do 500 zl-zalezy ile jest osob w grupie- organizuja kursy zarowno dla szkol jezykowych, jak i dla osob indywidualnych,ale wtedy trzeba poszukac sobie chetnych do grupy jesli nie chce sie placic 2500 ;) Orientowalam sie w zeszlym roku,ale jakos nic nie wyszlo nadal jestem zainteresowana takim kursem w wakacje (bo trzeba temu troche czasu poswiecic-moze sie zgramy?
Juz mam-http://www.callan.krakow.pl/index.php?nr=13
W Krakowie szkola Callana jest przy ul. Straszewskiego, zaraz obok budynku Akademii Teatralnej.
Tak, to wlasnie link na strone tej szkoly
a gdzie poza krakowem
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa