kurs językowy w Londynie

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Laura moj nr gg 3[tel]. Pozdrawiam:)
do moniki: wysłałam ci wiadomosc, jak bedziesz to sie odezwij :)

Jestem juz w 100% zdecydowana. I jedno musze przyznać : maja dobra informacje , o wszystko mozna wypytać ... :)
hejka, jedziesz przez pośrednika czy załatwiałas wszystko bezpośrednio w szkole ??
pozdr
załatwie bezposrednio w szkole
Poszło... zapisałam się :) Zobaczymy co z tego bedzie. Pozdrawiam
i na kiedy zarezerwowałaś ? ja jade na caly lipiec :)
pozdrawiam
ja jadę w sierpniu :) 6 sierpnia zaczynam ; niestety nie na cały bo mam ograniczony czas i budżet :)
Ja chodzilam tu przez prawie 2 miesiace:
www.litetraining.co.uk
Jestem zadowolona-taniej niz u innych szkola w centrum (5 minut od oxford st) Wprawdzie musialam przez tydzien wyprobowywac lektorow bo niektorzy byli delikatnie mowiac olewajacy, ale generalnie kurs wiele mi dal (CPE:D). Przestalam sie wstydzic mowic - to przede wszystkim!!
Radze zalatwiac kurs bez posrednikow, bo posrednicy zawsze chca cos na uczniach zarobic (jakt o bylo w moim przypadku, ale tym raazem ja przechytrzylam posrednika). jedyny minus pobytu: wmowiono mi ze bede mieszkac u "milej staruszki" ktora okazala sie dymiacym paczke fajek dzinnie potworem:(((
I jeszcze jedna rada: nie bierzcie opcji z wyzywieniem, bo...to roznie bywa:P
Powodzenia na kursie wszystkim, co sie wybieraja:)
Wyciagnijcie z wyjadu tyle, ile sie da!!
Mamy 29 maja 2006. Chcę wyjechać 3 czerwca. Dlaczego mimo zgłoszenia pełnej listy rzeczy, które chciałbym zarezerwować, już w okolicach kwietnia polska-anglia.co.uk dopiero dzisiaj przysłała mi fakturę? [Termin płatności: dzisiaj.]

Jak na razie czuję się jak w jakimś urzędzie - chcę im dać zarobić i zapłacić za pośrednictwo, a biuro robi wszystko żeby to uniemożliwić. Może angielski wolny rynek działa inaczej?
Nie wiem, czy jest to norma czy tylko odosobniony przypadek. Niemniej jednak dobrze o tym pośredniku ta sytuacja nie świadczy.
Hej! wybieram sie na kurs jezykowy w czerwcu z biurem "polska- anglia" jeszcze nic nie zalatwilam ale myslalam o szkole callana . czy byl ktos moze w tej szkole albo ktos wie cos na ten temat? A moze ktoś tez sie wybiera w polowie czerwca do Londynu?
>A moze ktoś
>tez sie wybiera w polowie czerwca do Londynu?
Będę tam siedział cały czerwiec.

>wybieram sie na kurs jezykowy w czerwcu z biurem "polska-
>anglia" jeszcze nic nie zalatwilam
Nie martw się - gdybyś dwa miesiące wcześniej napisała do nich czego szukasz, to teraz stan byłby identyczny. Jak ich terminy przycisną to od razu wszystko szybciej się załatwia.
Ja również zastanawiam się nad kursem (przygotowanie do IELTS) w OHC, 4 tygodnie od 3 lipca, prawdopodobnie na dniach się zapiszę. Z tego co udało mi się dowiedzieć to niezła szkoła. Jak ktoś też tam będzie w tym terminie niech da znać ;)
hello! "Mój - Londyn" może ktoś wie coś na ich temat? Chialabym jechać na kurs jezykowy z tym pośrednikiem !
Ja będę w OHC od 6 sierpnia. Zadnych problemów przy załatwianiu. Jak cos zawsze mozna wysłać maila - odpowiedzą tego samego dnia i to wyczerpująco. Wszystko dostarczają w terminie albo wcześniej. Potwierdzenie accomodation miało być co najmniej tydzień przed wyjazdem a ja juz dostałam( 2 mies przed ). Jak narazie nie narzekam :)
[email] (gość) 14 Lip 2006, 00:44 odpowiedz
wysłano z: *.neter.pl
Witam! Jestem matką 16,5-latka, dla któtego szukam porządnego (najlepiej na prowincji, na wsi itp.chętnie - duża rodzina) angielskiego domu, w którym mógłby spędzic ok. 3 tygodni, pomagając w tzw. obejściu (znakomicie odkurza, wiesza pranie, myje okna, kosi trawniki, podlewa ogród, opiekuje się każdym psem/w domu ma 2 duże setery irl./,opiekuje się dobrze i skutecznie dziećmi/w domu jest troje dzieci jego dużo starszego brata - 2,5; 5 i 7 lat/, potrafi nakarmić siebie i innych- aby mógł trochę nauczyć się języka angielskiego. Kuba jest dyslektykiem, i tzw. klasyczne metody edukacyjne są dla niego nieprzyswajalne. We wrześniu zaczyna L.O. i b. mu zależy,żeby się podciągnąć. Bardzo byłabym wdzięczna za jakiś wiarygodny kontakt. Pozdrawiam. Mama Kuby
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa