jaka szkoła języka angielskiego w Poznaniu?

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę Was o podzielenie się własnymi doświadczeniamiodnośnie uczenia się anglika w Poznaniu.Chciaąłbym się zapisac od wrzesnia, ale jest tego tyle, ze trudno się zdecydować. Zależy mi na podstawach, bo za rok jadę do Irlandii.Nie chce tracić czasu i wydawać niepotrzebnie kasę.Będe wdzięczna za każdy wpis.Pozdr:)
polecam Profi-Lingua, ale trzeba korzystać z darmowych konwersacji, żeby się rozgadać
English Language Centre - Studium Języka Angielskiego Uniwersytetu Łódźkiego ???rnrnczy ktos tam uczęszczał ?rnrnproszę o opinie!rnrnwww.elc.pl
English Language Centre - Studium Języka Angielskiego Uniwersytetu Łódźkiego ???czy ktos tam uczęszczał ?proszę o opinie!www.elc.pl
Ja również dołączam się do pytania. Tyle, że nie chodzi mi o naukę od podstaw. Szukam szkoły językowej w Poznaniu, która pomogłaby mi przygotować się do CPE.
Nie polecam Profi.
Ja tez polecam Profi Lingua....Dobry Native Speakers
Nie polecasz? Ale dlaczego? Jakieś uzasadnienie?
hehehehhe buahahaha szukasz od podstaw ale myslisz o CPE, poczatkujacy chca zaczac mowic, by potem moze po latach zdac FCE - WIEC NA PEWNO NIE JESTES POCZATKUJACA/Y !!!!!!
>hehehehhe buahahaha szukasz od podstaw ale myslisz o CPE,
>poczatkujacy chca zaczac mowic, by potem moze po latach zdac FCE -
>WIEC NA PEWNO NIE JESTES POCZATKUJACA/Y !!!!!!

Koleżanka nie zde cy do wa na szuka szkoły uczącej od podstaw. Ja szukam szkoły przygotowującej do CPE. Nigdzie nie pisałem, że jestem początkujący. Może jednak ktoś chodził do jakiejkolwiek szkoły językowej w Poznaniu i mógłby się podzielić wrażeniami?
pozdrawiam
czy ktos chodził do szkoły Results w Poznaniu i moze wyrazić opinię na jej temat? zastanawiam się własnie nad podjęciem nauki na kursie FCE w tej szkole. słyszałam kilka pozytywnych opinii ale jescze się wacham.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2006