POMóżcie!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie czy bardziej się opłaca chodzić na indywidualne korki za np20zeta na godzinę czy na jakiś kurs np Promaru przygotowawczy do matury i wogóle z angielskiego??? Kurs 5osobowy np. Hmm..bo mam dylemat!!! i mam jeszcze jedno pytanko może ktoś z Was się uczył w Promarze np żeby sie przygotowac do egzaminy maturalnego hmmm...i wie na jakiej zasadzie sa zajęcia i ilekosztuje taki całoroczny kurs??? hmmm albo jeszcze inaczej co WY polecacie dodatkowego poza lekcjami w szkole zeby podszkolić w w iększym stopniu język???? Z góry dziękuję :) i pozdrawiam :*:*:* wszystkich forumowiczów;)
Dziewczyno, daj sobie siana z Promarem. Co ci wogóle strzela do głowy, żeby pytać o tę fabrykę. Zaglądnij na forum, na opinie o szkołach, popytaj ludzi z Rzeszowa to opowiedzą ci jak wygląda Promar i nauka tam. Jeśli chcesz być trybkiem w fabryce niedouczonych kursowiczów tej szkoły to idz...
Nie mam słów... Dobrych szkół językowych w Rzeszowie jest niewiele, ale są. Zainteresuj się trochę poziomem i podejściem do kursanta, bo ty jesteś najważniejsza... A cena ? Zadzwoń, zapytaj... po rozmowie z pracownikami szkoły już będziesz siedzieć cenę, czy uczą bo to jest ich pasja, czy uczą bo chcą tylko kasę od ciebie... Promar to to drugie, zaręczam, wiem, pracowałem tak...
Ehh...dzięki z aopinię o Promarze :) ale właśnie jak pytam ludzi poi RZeszowie to wszyscy chwalą ze dobra szkola i wogóle....że choć drogo to dużo Cię nauczą itd. Niom i właśnie daltego chciałam się WAs wypytac... Hmm...i teraz mam poważny dylemta...bo duzo ludzi z Rzeszowa chwali sobie kursy promaru... Jeszcze spróbuje poszukac po innych szkołach... ;) jeszcze raz dzx za odpowoedź:) jeszcze pomyślę...
osobiscie polecam korki, z tego wzgledu, ze nauczyciel skoncentruje sie tylko na tobie, a nie na pozostalej 8 osob i nie bedziesz czekac na osoby ktore ida od ciebie wolniej bedzie to twoje tempo i to co ty potrzebujesz. Aczkolwiek zajecia w grupie tez maja swoje plusy, np przy rozmowach latwiej sie rozmawia z rowiesnikami, i jest jakas roznorodnosc. No ale wybor nalezy do ciebie :)

« 

Praca za granicą

»

Szkoły językowe