rezygnacja z Orange

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś próbował zrezygnować z kursu w Orange i odzyskać chociaż część kasy którą tam wpakował???
Zostaje Federacja Konsumentów...albo dobry prawnik :(
Przejrzyj poprzednie wpisy. Takich jak Ty (z Orange problemem) jest tu troche. Zbierzcie razem sily bo jak pojedynczo zaczniecie ich szarpac to Was tylko beda zbywac. Pare artykulow do gazety i zara im rura zmieknie.
ludziki, po co się tam zapisywaliście?
co was do tego skłoniło?

jak to mówią mądry Polak po szkodzie,
ale co jest tak pociągającego w tej szkole, że nawet bez lekcji próbnej decydujecie się płacić za kilka lat z góry?
napisz naiwniaku, co cię skłoniło do zapisania się do tej szkoły? i czemu teraz chcesz rezygnować, co jest nie tak?

a jak wygląda nauka w tej szkole, bo jak dedukuję z kilku postów, to tam się siedzi przy komputerze i co, klika w program? I za to tyle się płaci? Ja tam wolę z lektorem.
A nie lepiej w domu to robić dużo taniej? Przecież są te supermema i inne.....
i chyba nie kosztuja 6 000 pln?

Na mieście widziałam nawet plakaciki, że odstąpi ktoś kurs w Orange 30 czy 40 proc. taniej. Chyba nie jesteś jedynym niezadowolonym.........
Współczuje. Nie jestes jednak sam. Dla pocieszenia dodam ze ta szkoła powstała w Hiszpani i tam tez zbankrutowała.
Ja proponuję skontaktować się w tej sprawie z konsultantem, Personal Teacher, gdyż staramy się ZAWSZE POMAGAĆ naszym Uczniom. Można również wysłać e mail: [email]
Orange powstało w Polsce i pomówienia te nie są prawdziwe. Co do drugiej części wypowiedzi, nie Pokrywa się ona z faktem otwierania nowych placówek. Zastanawiam się skąd biorą się te fałszywe informacje, pozdrawiam DROGICH ...
[email]
Nie ma najmniejzych szans na odzyskanie gotówki. Co prawda masz gwarancję ale to tylko pisemko. Orange to najgorsze co może się zddarzyć młodej osobie chcącej nauczyć się angielskiego. Tym powinno zajać się jakieś ministerstwo albo urząd.
Pewnie pisać zawsze można. Jednak po dwóch trzech miesącach pisani mi się juz znudziło. Tak dalej z wami nie może byc coś z tym trzeba zrobić.
Jeżeli jesteście dobrą szkoła to wskażcie ile przypadków prób odzyskania pieniążków na podstawie GWARANCJI wystawianej przez Orange zakończyło się pozytywnie.
Natomiast jeśli chcecie sobie dalej klamać to zostawcie sieć w spokoju. Dosyc naiwniakow trafia na Al Solidarności Waszyngtona i inne ośrodki typu Amway
Apeluję: ma ktoś znajomego redaktora, w TV albo wyborczej. Trzeba się z tymi krętaczami raz rozprawić bo tylu młodych ludzi wyprowadzonych w pole przez orange to juz naprawdę myślę że ze dwa tysiące ludzi.
Orange School to najgorsza szkoła do jakiej chodziłam
Chętnie zapoznam się bliżej z Twoim problemem, na podstawie tego co tu zamieszczasz nie jestem w stanie wydedukować zbyt wiele, nawet nie wiem, czy jesteś osobą, która rozpoczęła temat na tej stronie. [email]
Wbrew zamieszczonym tu opiniom chcemy, żeby nasi Uczniowie byli zadowoleni i nieustannie nad tym pracujemy. Na podstawie badań i ankiet przeprowadzanych we wszystkich naszych placówkach stwierdzamy, iż większość uczniów jest zadowolona. Wszędzie znajdą się osoby, którym coś przeszkadza, niemożliwe jest usatysfakcjonowanie wszystkich. Dlatego istnieje dział, który zajmuje się kontrolą jakości. Czekam na przesłanie bliższych informacji: [email]
Orange - amway. Sorry juz próbowałam i nic sie nie udało. a jak z testu dostałam 50 pkt. to mi się konsultant kazał go nauczyć na pamięć.
Rozumiem, iż Twój problem nie jest już taki ważny, bądź też zmieniłaś decyzję. No cóż, nie będę nalegać, tylko próbowałam Ci pomóc.
[email]
Orange powstało w Hiszpani, moze pod inna nazwa, no bo nazwe trzeba było zmienic. Czy to nie było przypadkiem Opening? Zgadzam sie ze nazwa powstała w Polsce, ale sama szkoła, jej koncepcja, chyba nie:)
Czy to was; Orange nie skłania dpo refleksji ze az tyle osob jest niezadowolonch z waszej szkoły. Na miescie pełno ogłoszeń typu \"odsprzedam swój kusr w Orange\" Przyznam ze mi by było głupio...Ale grunt to samo poczucie i chyba niezłe pieniądze.
Temat przeniesiony do archwium.