Oxford Language Centre Wrocław - opinie ?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
ktoś może opisac swoje doświadczenia z tą szkołą we Wrocławiu ? Jaki poziom ? Jakie grupy ? prowadzący ?

Dzięki
Pozdrawiam
DeadGoose
Dołączam się do pytania!
Pozdrawiam
jacop
Uczyłam się kilka lat w Oxford Language Centre we Wrocławiu- super szkoła! Profesjonalna kadra, a przede wszystkim- świetna atmosfera. Bardzo polecam!
Pozdrawiam
wiec mnie sie wydaje ze warto. przedewszystkim systematycznosc, punktualnosc i zaangazowanie a to sie ceni. No i zdalam egzamin calkiem niezl....pozdrawiam
Hmmm, moje podejscie do tej szkoły było bardzo pozytywne, niestety do czasu. Zajęcia z Karolem z Australii były super, ale z dnia na dzień zmieniono nam lektora, nie mówię, że nie był fajny, ale nikt nas nie uprzedził. A potem przeprowadziłam się do innego miasta i musiałam zrezygnować z kursu, niestety na zwrot pieniędzy za połowę kursu nie mogę liczyć, nie mogę się nawet doprosić zeby dyrektorka pokazala mi regulamin. Są mili póki wszystko jest ok, w razie komplikacji olewają klienta. Nie polecam!
przygotowywałam sie tam do egzaminu FCE, i go zdałam dośc dobrze , bardzo kompetentni lektorzy ale czasem trudno sie do nich dodzwonic;)
chodzilam do nich na business english indywidualnie na poziomie CAE, musze powiedziec ze bylam pozytywnie zaskoczona, lektor z ktorym mialam zajecia , Uman okazal sie bardzo kompetentny co nie czesto sie zdarza wsrod native'ow w sferze biznesu
Hej,

Ja bardzo polecam tą szkołę, a zwłaszcza system zajęć flexi. Po prostu rewelacja!
Lektorzy są bardzo profesjonalni, świetna atmosfera, naprawdę warto!
Polecam tą szkołę, miła atmosfera, motywujące lekcje, no i lektorzy nativ, zawsze się człowiek czegoś nowego dowie, co nie jest w książkach:)
Bardzo mili wykładowcy . Byłem na zajeciach indywidualnych i jestem bardzo zadowolony. Podejscie do ucznia profesjonalne. Nie wiem jak dokladnie jest w grupach , ale z tego co było słychac na korytarzu ludzie byli zadowoleni
Bardzo fajna szkoła. Kompetentni lektorzy, indywidualne podejście do ucznia, ciekawe zajęcia. Byłam u nich na kursie w zeszłym roku i w tym też się zapisuję, gorąco polecam!
chodzilam na business english na poziomie CAE i mowie jestem na tak bardzo : :-) , profesjonalizm , kompetenti lektorzy z wyobraznia prowadzacy zajecia .polecam bardzo goraco!
UWAGA NA TĘ SZKOŁĘ!! Stosuje niedozwoloną klauzulę wykluczającą zwrot opłaty za niewykorzystane godziny w razie rezygnacji uczestnika! Brak reakcji na pisma, telefony, brak regulaminu, umowy, całkowite lekceważenie klienta w razie problemowej sytuacji! Ktokolwiek ma wątpliwości odnośnie zasadności roszczeń o zwrot opłat, niech zasięgnie porady u rzecznika praw konsumentów lub na stronie internetowej www.uokik.pl. OSTRZEGAM, ODRADZAM!
odnosnie wpisu od dr pete, Pani zrezygnowała z kursu w trakcie jego trwanie bez podania nam konkretnego powodu,szkoła od razu zareagowała dając Pani opcje prolongaty czyli przeniesienia niewykorzystanych godzin na przyszly semestr lub rok(co praktykuje u nas sporo studentów) drugą mozliwoscia było znalezienie osoby ktora uczeszczała by na kurs za nia (nawet na innym poziomie ).
Niestey trudno dokonywac nam zwrotow gotowkowych podczas rezygnacji w trakcie trwania kursu gdyz musimy opalacic lektorow, sale i materiały na caly semestr. Gdyby w trakcie trwania kursu egzaminacyjnego na jaki uczeszcala ta Pani np 5 na 7 osob rozmysliło sie i musielibysmy anuowac kurs nie byo by to fair wobec osob ktore chca dalej solidnie do egzaminu sie przygotowac i zdawac go w terminie.
A tak miedzy nami to wystarczylo do nas podejsc i normalnie porozmawiac o sytuacji a zapewne opracowalibysmy jakies kompromisowe rozwiazanie w tej sytuacji, szkoda ;)i zyczymy powodenia w nauce .
Szanowni Państwo, gdy podeszliśmy i chcieliśmy porozmawiać, usłyszeliśmy, że "szef zdecyduje" i do zajęcia stanowiska potrzebowali Państwo ponad 2 miesięcy i interwencji Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Nie mówimy o rezygnacji 5 osób, tylko jednej. Sytuacje losowe nie są takie znów nagminne, istnieje coś takiego jak ryzyko prowadzenia działalności, a zwroty gotówki za niewykorzystane zajęcia są jak najbardziej zgodne z prawem. Niemniej dziękuję za odpowiedź.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie