ilt czy stairway?

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie:)
zamierzam powrocić do angielskiego, gramatyka głownie, bo ta lezy totalnie.Szperałam i znalazlam dwie szkoly ktore maja pozytywne opinie i ceny sa porownywalne, chodzi o Krakow i szkoly ILT oraz Stairway. Tylko na ktora sie zdecydowac? Kazda szkola ma plusy i minusy, chce wybrac ta, ktora tych minusów ma mniej
Cześć
Mogę ci pomóc tylko w połowie :), od razu mówię ze nie znam tej 2 szkoly, sam chodze do ILT juz chyba 4 rok. W Krk jestem od pewnego czasu, miałem dość traumatyczne przeżycia ze szkołami na poczatku, ludzie z grupy mi polecili ILT i to był w końcu trafny wybór. Powiem krótko, kompetentni, wymagający, dbający o klienta, a wszytsko to w super miłej atmosferze i bardzo komfortowych warunkach. Świetne jest tez to ze są w samym centrum co mi ułatwia drogę uczelnia-ILT-knajpka:P

mam nadzieje ze choć trochę pomogłem

pzdr
:) no to bylam,w ILT (skoro kolejna osoba pisze o kolejnym roku wlasnie w tej szkole, to cos w tym musi byc.) Bardzo sympatyczne wrazenie jesli chodzi o sekretariat, rozmawialam z jednym a raczej z dwoma panami, i w piatek mam test kwalifikujacy, kiedy rozmowa to nie wiem, zobaczymy w kazdym razie musze przyznac, ze szkoła robi pozytywne wrazenie, mam nadzieje, ze faktycznie jak pisze wiekszosc sa tak wymagajacy prowadzacy bo tego mi potrzeba.
pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie