3 lions w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, słyszał ktoś z Was cokolwiek o tej szkole? Mieści się na Krupniczej niedaleko Bagateli, ale nie mogę znaleźć choćby wzmianki na jej temat na forum... Wszystko co o niej wiem to że działa od niedawna i prowadzona jest przez Brytyjczyków. Jeżeli ktoś zna jakiekolwiek opinie na jej temat bardzo bym prosił o podzielenie się nimi:).
Odwiedze ta szkole - dam znac co sie dowiedzialam.
Hej, czy macie już jakieś opinie o tej szkole?
up :)
Mogę szczerze polecić tą szkołę, chodziłam do niej przez ostatni semestr i teraz zamierzam kontynuować, atmosfera świetna, zajęcia ciekawe, wyłącznie z native speakerami (z WB i Kanady), mnóstwo materiałów i pomocy on-line. No i cena przystępna :)
Bylam tam i wygladalo ok.
ja chodzę do 3lions i jest warta polecenia, mała ale z samymi nativami, zero nudy i duzo stymulacji, a poza tym naprawde fajna atmosfera!
Polecam Three Lions na Krupniczej. Chodziłam tam w ubiegłym semestrze i będę kontynuować. Zajęcia bardzo dobrze prowadzone (Brytyjczycy), bardzo dużo pomocy on-line, darmowa biblioteka i wypożyczalnia DVD, super atmosfera, no i NAPRAWDĘ TANIO!
Przy zapisach do końca lutego w 3lions jest promocyjna cena za letni semestr! :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą