pomocy ! studia ??? ;-/

Temat przeniesiony do archwium.
Za niedługo zdaje maturę...i niestety wiem ,że nie mam szansy na studia dzienne...z różnych powodów..zawsze chciałam studiować filologie angielską, bo tylko to lubię...jestem trochę podłamana , bo nie widzę siebie po liceum w żadnej szkole.
Piszę , bo słyszałam ,że jeżeli ktoś studiuje filologię zaocznie to jest to strata czasu i nie opłaca się iść na takie studia jeżeli chodzi o język. Nie ma się styczności z językiem codziennie i to jest ten wielki minus. Nie wiem co robić. Raczej nie ma mowy o szkole prywatnej ,bo wiadomo, chodzi o koszta.Na razie nie widzę wyjścia z tej sytuacji. Gdyby ktoś był w takiej samej sytuacji jak ja lub mógł mi coś podpowiedzieć , byłabym wdzięczna.
https://www.ang.pl/Prosze_o_pomoc_Studia_73918.html
Prosze nie wklejac tego samego wpisu, jak juz jeden watek o tym pisalas.
Ktos Ci odpowiedzial, ale, ze to Ci nie odpowiada, to znowu pytasz. Moze nikt inni nie ma propozycji.

Napisz sama jak widzisz swoja sytuacje, a moze ktos poda Ci dobre i zle strony tego. Z tego ja co widze, nie dasz rady isc na dzienne albo prywatne, nie chcesz isc na zaoczne - ale chcesz studiowac. I tu jest paradox.
z tego co ja widze, to lepiej zdac dobra mature rozszerz. zeby dostac sie na dobre studia, jak nie w tym to w przyszlym roku.
Posłuchaj ...
Jest taka szkoła jak Wyższa Szkoła Ekonomiczno - Humanistyczna ma oddziału w Krakowie, Bielsku i Katowicach.
Jest to prywatna szkoła i czesne jest nie małe ale za to poziom nawet na zaocznych wysoki, zawsze można liczyć na stypendium naukowe czy socjalne czy sportowe, a nawet "pomoc finansową" z innych względów życiowych.

Zapraszam
Zapraszam na studia filologii angielskiej do Krakowa, Bielska czy Katowic:

wseh.pl/pl/aktualnosci/akt_58-Zacznij_studia_w_lutym.html

NIE TRAĆ CZASU ROZPOCZNIJ STUDIA W LUTYM :)
Wkleiłam post dwa razy w katalogu ,do którego najlepiej pasuje i nie widzę w tym nic złego. Inni także niekiedy wklejają posty po dwa razy a nawet trzy. Więc jeżeli to Tobie nie odpowiada to zgłoś to na policje może....tam Cię wysłuchają...;/
Wies zkto wkleja watki po kilka razy? Osoby, ktorym zalezy, zeby ktos za nie odrobil prace domowa i strasznie sie spiesza. Byc moze jestes na tym poziomie, bo odpowiedz o policji nie jest dojrzala.
A myslalas o tym, zeby poszukac pracy na wakacje. czerwiec - wrzesien bedziesz miec wolne. Moze dzieki temu uda Ci sie zarobic na studia. Jesli chodzi o studia jezykowe, to faktycznie tryb zaoczny na studiach 1. stopnia nie jest dobrym pomyslem.
Poczekaj tez na wynik matury, to tez moze wplynac na zmiane Twoich planow.
Powodzenia !
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa