szukam dobrej szkoły w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
szukam dobrej szkoły w Krakowie, takiej w miarę taniej (studencka kieszeń :D) i dobrej, co polecacie?
jest taka nowa szkoła 3 lions na Krupniczej, koszt ok. 500zł więc niewiele jak za semsestr, małe grupy, profesjonalni naucyzciele, ja wyszedłem stamtąd bardzo dobrze przygotowany do CAE, a poza tym lekcje są ciekawe- nie takie książkowe, tylko 'z życia', dlatego są naprawdę interesujące... a dla mnie ta szkoła była o tyle dobra, że nie bardzo zawsze miałem czas na to by pójść tam i wszystkie materiały później sobie ściągałem z internetu, bo wszystko jest zamieszczane na stronie... jak coś to ty masz stronke http://www.3lions.pl/ naprawde bardzo polecam
ZDECYDOWANIE POLECAM 3LIONS NA KRUPNICZEJ, JAK MÓJ POPRZEDNIK :)
WŁAŚNIE ZAKOŃCZYŁAM JEDEN SEMESTR I BĘDĘ KONTYNUOWAĆ TAM NAUKĘ. REWELACYJNI UCZĄCY, KAPITALNA ATMOSFERA. WCZEŚNIEJ ŻADNA SZKOLA (A TROCHĘ TEGO BYŁO U MNIE W ZYCIORYSIE) NIE OFEROWAŁA TYLE DODATKOWYCH MATERIAŁOW DO NAUKI. KURSY NAPRAWDE NA WYSOKIM POZIOMIE, A CENA JAK ANJBARDZIEJ PRZYSTĘPNA.
poszłam do tej szkoły, bo blisko mam z UJ-u, no i choć niewielka, to faktycznie bardzo przyjazna... sami native speakers- zdecydowany plus bo chce sie osluchac jezyka, Steve powiedzial mi jak wygladaja zajecia- strassznie duzo materialow dodatkowych typu extra cwiczenia, a ja wlasnie potrzebuje podszkolic phrasal verbs :) zrobilam test i sie zapisalam, cena faktycznie niska- 495zl do konca lutego bodajze... swietna i oszczedna sprawa, mysle ze inwestycja sie zwroci :D

« 

Pomoc językowa

»

Matura