Business English - Kraków - jaka szkoła?

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć:)

Właśnie się rozglądam za szkoła, która oferuje nauczanie w zakresie Business English w Krakowie. Chciałbym Was zapytać o radę - którą polecacie? Zastanawiam się nad Lingualandem i Stairway. Macie jakieś doświadczenie z tymi szkołami? Będe wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam,
Seba
Dołączam sie do pytania - też szukam takiego kursu.
Stairway maja w ofercie Business English nie tylko dla firm? Szkoła podobno jedna z lepszych tak słyszałam, ale nie widziałam u nich takiego kursu w ofercie.
Cześć,

Masz racje - nie orgnizują. M.in. taką dostałem od nich odpowiedź
"Witam,

Kursy Business English orgzanizujemy jedynie na zamówienia firm lub osób indywidulanych. Dostosowujemy wówczas program naucznia do wymagań zamawijącego. Czas trwania kursu, materiały i sposób jego zakończenia jest również uzależniony od zamawijącego.
(...)

W szkole prowadzone są kursy General English.
(...)"

Co prawda nie ma wielu komentarzy na ten temat, ale najlepiej wychodzi Lingualand...Moze ktoś ma większe doświadczenie i posłuży radą?

pozdrawiam,
Sebastian
Inter Lang & Text na Karmelickiej/Michałowskiego prowadzi kursy business eng. Przygotowuja do BECa na 2 poziomach.
o InterLang mam dobra opinie, ale bylam tam juz pare lat temu. Zawsze warto sie zapytac przez kogo te Business English lekcje sa prowadzone i ile lat doswiadczenia ten ktos mial w 'businesie'.
Nie wiem dokładnie o jaki 'buisness' ci chodzi, ale ja poszłam na kurs do szkoły Maly Rynek na kurs dla ludzi z sektora turystyki i jestem bardzo zadowlona. wiem, że sa tez kursy dla prawników, agentów nieruchomości.
piszac 'business' chodzilo mnie o ludzi ktorzy przxepraciowali w 'businesie finansowym' chociaz pare lat, zeby ten jezyk znac od 'srodka' a nie z ksiazki.
Seba i Moniczko, ja chodzę do Centrum Edukacji Lingua w Nowej Hucie na os. Bohaterów Września 1a/c na angielski, ale z tego co wiem to prowadzą także zajęcia z business english, a także kursy dla firm. Wiec moglibyście się tam rozejrzeć. Ja sobie chwale ich metody nauczania, podejście do kursanta, darmowe konwersacje, no i dośc nie drogo :)

Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Egzaminy