Advantage-szkolenia językowe dla firm

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Dostałam dzisiaj e-maila z jakby propozycja pracy w Advantage -szkolenia językowe dla firm.Czy pracował ktos tam?moze powie mi cos wiecej na temat tej firmy jej postepowania i w ogole?Ja do dzisiaj nie wiedziałam nawet ze istnieje taka firma.Jestem studentka II r w NKJO ,a w wymaganiach napisano poziom języka B2.Ja w sumie nie wiem jaki poziom reprezentuje,w szkole dobre oceny ale nie wiem czy dałabym sobie rade?niby przygotowywana jestem do egzaminu licencjackiego i uzenia pozniej w szkole ale sama nie wiem...co myslicie o tym wszystkim?
A to link do tej firmy;
http://www.advantage.edu.pl/przewaga-lektorow/najlepszy-lektor-czyli-jaki
ja z nimi od niedawna współpracuję i mam naprawę bardzo dobre odczucia. bardzo miła kadra i dyrekcja, bdb wsparcie metodyczne. duzy profesjonalizm. naprawde odczuwa sie dbalosc o klienta. co prawda sporo jest rozncyh formularzy do wypelniania i troche mam czasem metlik na ktory adres co mam wyslac, ale wobec innych zalet mozna to przezyc. z mojego punktu widzenia lepiej sie pracuje ze szkola dobrze zorganizowana i wowczas daje jakos rade i z formalnosciami;)
powodzenia i byc moze do zobaczenia;)
a i co dla mnie bardzo wazne. umowa byla podpisana bardzo sprawnie, a z tym niestety bardzo roznie bywa...
A czy mogłbys opowiedziec cos wiecej?na czyn dokładnie polega praca z ta firma?Szczerze mówiac jestem w tym kompletnie zielona ;) to moja pierwsza taka propozycja. Czy oni wysyłaja ludzi najpierw na jakis kurs czy jak to wszystko wyglada?bardzooo prosze o cos wiecej na ten temat.Pozdrawiam
Jeszcze jedno czy wspołpraca z ta firma wymaga poswiecenia duzej ilosci czasu?bo ja jeszcze studiuje i nie chciałbym pracowac kosztem swoich studiów..

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia