szukam osób mogących zdać TOEFL

Temat przeniesiony do archwium.
pilnie poszukuję osoby, która moglaby zdac TOEFL na min.550 pkt do końca roku za mnie - co wy o tym myślicie - jesli macie jakąś propozycję to proszę o odpowiedź lub maila: [email]
Błagam nie kpij! Nikt za Ciebie TOEFL-a zdać nie może. Przed wejściem i wyjściem na egzamin kilkakrotnie sprawdzana jest Twoja tożsamość według dokumentu ze zdjęciem. Jeżeli coś się nie zgadza - nie ma przebacz - natychmiastowy wylot z sali bez żadnych tłumaczeń. Moim zdaniem: pomysł bardzo nietrafiony!! Jeżeli masz problemy z osiągnięciem poziomu 550 pkt. np. na studia zagraniczne to zastanów się bardzo mocno czy będziesz w stanie im podołać ...
Przedmowca ma racje. Lepiej sie wez za nauke, bo TOEFL jest w miare prosty, a jesli faktycznie nie dajesz rady, to nie ma sensu w ogóle miec ten papierek, bo możesz mieć kłopoty, jak powiesz, że masz, a nie będziesz mieć pokrycia w swoich umiejętnościach. Pozdrawiam
Proponuję, żebyś sobie wydrukował papierek.

Jak osoba sprawdzająca twoją wiedzę nie zorientuje się, że twoje umiejętności są zbyt małe na Certyfikat, to pewnie nie zorientuje się też, że papier jest podrobiony.

Powodzenia

P.S. Weź się do nauki
Szanowny Panie/Pani,

Reprezentuję ETS, twórcę egzaminu TOEFL w Polsce. Pana/Pani wypowiedź jest namawianiem do przestępstwa i fałszowania wyników egzaminu.
Radzę się bardzo poważnie zastanowić nad umieszczeniem podobnych wypowiedzi ponownie.

Ze swojej strony, mogę Pana/Panią zapewnić, że dokumenty potwierdzające tożsamość zdających są sprawdzane bardzo wnikliwie, a podobne zachowania przekonują o słuszności tych działań oraz do wzmocnienia wysiłków mających na celu zapewnienie pełnego bezpieczeństwa i tajności egzaminów.
dziekuję za wyjaśnienie - juz wziąłem sie do nauki i mam nadzieję że podołam sam - trzymajcie kciuki!!!!!!
Teraz to brzmisz konkretnie. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Polecam przyłożyć się do słownictwa, bo to na nie kładziony jest szczególny nacisk, gramatykę można wyćwiczyć jak rozwiązywanie krzyżówek.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe