Materialy do IELTS

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Nie bylem pewny gdzie zalozyc temat, wiec zrobilem to tutaj.
Przechodzac do sedna sprawy, jezeli ktos z was ma jakiekolwiek materialy, testy itp. pomoce naukowe odnosnie egazminu IELTS prosze o pomoc.

[email]
HeY!
jesli bylaby tak mozliwosc jak ktos ma i chetny udostepnic to ja tez bym byla wdzieczna:)
[email]
Witam

Mam linki do książek, testów, speakingów i listeningów - krótko mówiąc, wszystkiego co potrzebujesz, żeby zdać :)

Prosze pisać na [email]
i w temacie czy też treści wiadomości napisać IELTS

Pozdrawiam i życzę owocnej nauki
mam nieuzywany (kupiony w maju w British Council)zestaw do egzaminu IELTS(podrecznik z kaseta i cwiczenia z plyta).Cena w British Council 150zl.Poniewaz okazalo sie ze nie musze zdawac egzaminu chetnie odsprzedam za 98zl.
Kontakt: [email]
Mam trochę linków itd.A swoją drogą kiedy zdajesz exam??
hej! ja posiadam ksiazke do ielts z serii focus on, wydawnictwo longman. ksiazka jest nowiuteńka, zaplacilam za nia 65 zotych, sprzedam za 35. jest w stanie idealnym, pachnie jeszcze ksegarnia.
do sprzedania tez cambridge preparation for the toefl test. 100 pln w ksiagarni ja odsprzedam za 50 pln. jest w doskonalym stanie.
zainteresowani proszeni o kontakt.
pozdrawiam serdecznie.
hej
jestem juz po egzaminie IELTS i mam do sprzedania ksiazke "Insight into IELTS", bardzo dobra, z niej sie przygotowywalam do egzaminu. Mam równiez skserowana cala ksiazke Thomsona. Zainteresowanych prosze o kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia