poszukuję kogoś do konw.-cd.

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo wszystkich zainteresowanych moją propozycją przepraszam za przeoczenie odnośnie miejsca zamieszkania! Mieszkam w Warszawie. Szczególnie serdecznie przepraszam Aggie z Katowic. Życze Ci jednak powodzenia w organizowaniu grupy wzajemnego wsparcia w przygotowywaniu się do egzaminów z angielskiego. Pozdrawiam. Ania
Nie ma za co przepraszać. Pewnie znajdą sie osoby mieszkające w Warszawie. Pozdrowienia dla stolicy od Śląska
Aniu a do czego się przygotowywujesz do FCE?.Bo chętnie bym się przyłączyła do ciebie.Bo też mieszkam w Warszawie i poszukuję osób chętnych do wspólnej nauki.

Pozdrawiam
Do Agaty: FCE zdawałam trzy lata temu. Myślę jednak, że mogłybyśmy się pospotykać. Czekam na propozycje [email]
Hej:) Przygotowuje sie do egzaminu CAE i poszukuje osoby z która mogłabym powiedzmy raz w tygodniu spotkać sie na wspólną naukę. Mam troszke do powtórzenia bo FCE zdawałam 5 lat temu, chociaż kontakt z językiem mam cały czas. Jestem ze Stalowej Woli to woj. podkarpackie. Jeśli jest Ktoś kto mieszka w pobliżu i chciałby sie umawiać na wspólną nauke to byłoby super. Pozdrawiam wszystkich uczących sie angielskiego :)
Witam serdecznie jestem bardzo zainteresowany konwersacją. Mam troche praktyki chodziłem do najlepszej szkoły językowej w Chicago.
Bardzo pomocny jest internet. Napisz czy jest to aktualne.
Mirek
A jaka to szkola, jesli mozna wiedziec?
a jesteście skąd? ja z Wawy....
i kto się do czego przygotowuje?
jest ktoś z wawy?
WYMIENIE MOJA ZNAJOMOSC MATEMATYKI (V ROK) ( lub ekonomi ) NA KONWERSACJE CEA
[email]
A jaka to szkola, jesli mozna wiedziec?

Szkoła IC. Moi drodzy kto chce porozmawiać z tubylcami z USA niech poda swój e-mail.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe