LONDYN-studia

Temat przeniesiony do archwium.
hej, ja włansie od września zaczynam studia w Londynie, cholernie sie boję , jadę na 3 (minimum )lata, utrzymać sie tam nie jest łatwo, no ale cóz chyba zaryzykuję,........poradźxie ludzie co robic...!, własnie zauwazyłam cytat" who heasitates is a damned fool"..........hmmmmmmmm , cyz ktoś z was juz studiował w londynie, studiował lub bedzie studiować?:::???,. piszcie please
ja bede studiowal w bradford... licze ze znajde tam prace bo inaczej bedzie lipa ....pozdro
Ja też będę od września studiować w LOndynie- na jaki uniwerek sie wybierasz? Bo ja UCL>
witaj,bardzo bym chciala rozpoczac nauke w londynie(studia),chcialam sie dowiedziec co trzeba zrobic i jakie warunki trzeba spelniac zeby moc uczyc sie na UCL..?Jak mozesz to prosze o jakies info w tej sprawie,jak ci sie udalo to wszystko zalatwic,prosze daj znac to moj mail [email] z gory dziekuje i pozdrawiam
Ja mam zamiar studiować za 2 lata w UK. Mozliwe że na UCL . Proponuję przeczytać temat"studia w angli". Tam jest naprawde duzo informacji.
witam, tez planuje rozpoczac lub kontynuowac jesli to bedzie mozliwe studia w Anglii, napisz jak mozesz na jakiej zasadzie sa przyjecia na studia, jak wygladaja oplaty, czy sa jakies dofinansowania dla obcokrajowcow,i jak sie sprawa ma z jezykiem ang, czy sa jakies kursy przygotowawcze w ttm kierunku, i na jakim poziomie musi byc ang?? dzieki z gory za odpowiedz, moj [email] pozdrawiam
Hej!! Nie wiem jak się studiuje w Londynie, ale też bardzo bym chciała.... Mogłabyś powiedzieć mi jak i z czego zdawałaś mature i czy ukończyłaś jakieś odpowiednie kursy??? [email]
a nie prosciej zajrzec na to forum i poczytac watek "studia w UK so far so good"?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe