Kanada, kto jedzie w tym roku??

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Szukam osob, ktore wyjezdzaja do Kanady w tym roku, a mianowicie do Mississaugi, w Ontario, z zamiarem zostania na jakis czas:) W grupie razniej, wiec jesli bedziecie zainteresowani kontaktem, piszczie na maila
[email] mam 20 lat:)
Chetnie bym sie wybrala, ale nie mam tam zadnego kontaktu. Jezyk znam (4 rok anglistyki) ale tak poza tym to ciemnosc widze, ciemnosc.... :)))). Ale jakby co to daj znac moj mail [email]
A masz tam zapewniony nocleg i pracę? Bo w ciemno to raczej nie ma sensu jechać. Na Wyspach Brytyjskich tyle już jest Polaków, ze nie ma dla nich pracy. Prosze napisz jak w ogole sobie wyobrazasz ten wyjazd.
sek w tym, ze ja tu juz jestem, tylko brak wokolo ludzi w podobnej do mojej sytuacji. Myslalem, iz moze w ten sposob cos zdzialam, kogos poznam. Przez przesiew w ambasadzie i inne trudnosci malo mozna znalesc ludzi w moim wieku w tutejszym otoczeniu. Prace mam, nawet 2 a wogole to bede je zmienial niedlugo, gdyz dostalem ciekawa oferte. Potem bedzie mozna pomyslec o mieszkaniu, ale to jeszcze daleko w sumie.Jakby co czekam na maile
Pozdrawiam
jesli nadal jestes w kraju i chcesz wyjechac odezwij sie...szukam osob chcetnych na wyjazd do kanady:)))pozdrawiam

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe