praca dla pary-jakie są szanse???

Temat przeniesiony do archwium.
Planujemy wyslac do angielskiej agencji au-pair nasze zgloszenie o tym ze chcemy pracowac u jakiejs rodziny.Pani z tej agencji napisala nam ze czasem udaje sie znalezc prace dla pary,dlatego chcemy sprobowac.Ale zastanawiamy sie jakie w ogole są szanse?czy ktos tak wyjechal?i z jakiej firmy?
Bedziemy wdzieczni za wszelkie informacje!
Dzieki!!!
ale chcecie jaka au pair razem w jednym domu pracować??? jeśli tak to musielibyście mieć WIELKIE szczęśćie. ja chciałam z facetem jechać do pracy do hotelu czy baru razem i były straszne problemy, bo pracodawcy czasem tak zatrudniają, ale z drugiej strony wiedzą, że jak urlop, czy wolny dzień to nie dla jednej osoby tylko dla dwóch i mają dwóch pracowników z głowy. życzę powodzenia, ale ostrzegam, że łatwo nie bedzie, szczególnie jako au pair. a jeśli zależałoby Wam na np wspólnym mieszkaniu i dochodzeniu do pracy w tym samym mieście to myślę, że już większe szanse są.
hejka,

ja jestem z moim mezem juz od prawie roku na kontrakcie au pair (nawet nasze wynagrodzenie nijak sie ma do au pair!) i to jest juz druga rodzinka i za drugim razem tez ja znalazlam sama, przez internet!
Nie jest trudno!

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa