Witam chciałbym sie dowiedziec ile mozna przewiez Papierosow na osobe i jak sprawa wyglada z wodeczka .Wybieram sie do znajomych ktorzy juz tam troche siedza i stesknili sie za Polska wodka. Aha i czy niema zadnych problemu prz locie samolotem.
Pytam sie powaznie !! jak ktos am pisac takie głupoty to niech sie lepiej nie wypowiada .
[konto usunięte]
28 wrz 2005
ja Ci odpowiadam powaznie:jeden karton i przy sobie mozesz miec otwartą jedną paczkę i litr wodki.
Pozdrawiam!
[konto usunięte]
28 wrz 2005
a heroiny ile mozna przewieźć zeby tam dilerować? musze wiedzieć bo jade tam po to !
[konto usunięte]
28 wrz 2005
Ja w tym roku i rok temu przewoziłam 3 kartony i nie miałam żadnych problemów.
[konto usunięte]
28 wrz 2005
prosze o bana :)
[konto usunięte]
29 wrz 2005
Witaj Malin111!
Mój kumpel tydzień temu wyjechał do Londynu i wziął ze sobą 4 kartony(800szt.) papierosów i 1 litr alkoholu(czystej wódki) i bez problemu wwiózł na terytorium UK.
Powodzenia!
Pozdrawiam.
[konto usunięte]
01 paź 2005
Prawda jest ten wagon. Ja mialam 13 paczek i 1,5 litra wodeczki ale z fajkami bym na twym miejscu nie przesadzala bo celnicy niemieccy sa naprawde skrupulatni w swej pracy i ja stalam na granicy godzine bo jakis koles mial 3 wagonyi zrobila sie duza afera. Zycze szczescia :-)
[konto usunięte]
01 paź 2005
chyba mowi sie DILOWAC a nie "dilerowac" heheh ale mnie rozpierdalasz.. chyba nawet nie wiesz o czym mowisz:D
Maksymalna ilość wwożonego alkoholu, to 1 l wódki, 2 l. wina, 5 l. piwa. Maksymalna ilość wwożonej kawy 500g, herbaty 100g, papierosów 200 sztuk, perfum 50g i wody kolońskiej 0.25l.
Ta ilosc obowiazuje do wszystkich krajow Europy ??? bo bede przekraczał 3 granice.No ale chyba jak wezme 3 sztangi na 2 osoby chyba nie beda robic problemow ???
[konto usunięte]
02 paź 2005
Te przepisy dotyczą z pewnoscią wszystkich krajow UE