Witam wszystkich, czy moglibyście mi podać adresy kilku zagranicznych czatów na których można pogadać po angielsku. Za odpowiedzi z góry dziękuję.
general jaśli możesz to daj mi proszę też parę adresów zagranicznych czatów najlepiej angielskich jeśli mozesz to wyślij na adres [email]
Z góry dziekuje
[konto usunięte]
25 lis 2005
ludzie nauczcie sie korzystac z dobrodziejstw google, wpiszesz "chat rooms in english" i masz tysiace wynikow. I tak jest z wszystkim.
pozdro
[konto usunięte]
25 lis 2005
sciagnij sobie mirca z neta. Tam będziesz mieć ludzi z całego świat. Bedziesz mógł/mogła wybierać sobie nawet kraje i miasta.
www.mirc.com
i kliknij downoload
a potem wybierz typ swojego windowsa i wybierz kraj, Polaski nie będzie w tym przypadku i ściągnij.
[konto usunięte]
27 kwi 2006
jestem laska z czata amerykańskiego, podam ci pare nazw: Peek, PeekShows, PX, COMS, Flirt, MSN. Może wpadniesz do mnie. Mój login: Lizzie.
[konto usunięte]
22 cze 2006
lol siedzisz na emerykanskich czatach ;) ja tez na peekshows i na flirt 4 free, ale te strony sa zablokowane na Polske :D
[konto usunięte]
11 lip 2006
czesc
[konto usunięte]
12 lip 2006
ICQ Chat (caly swiat)
Camfrog (caly swiat + kamerki- trzeba zainstalowac )
MySpace.com ( glownie amerykanie )
[konto usunięte]
16 lip 2006
Polecam SKYPE naprawdę rewelka!:)rozmawiasz z ludzmi z całego swiata,nie tylko chat-ując ale rozmawiając przez mic!
[konto usunięte]
28 lip 2006
a wiesz co to msn? jak wyprobujesz to skype wywalisz do kosza, sprobuj polecam w google wpisz msn download pl wersje 8.0 (zajebiste)